klip z naszych zawodow
Napisano Ponad rok temu
trzecia pozycja:
"Busko Zdroj kisavideo 2005 (Xvid 4) 14.4 MB"
Napisano Ponad rok temu
walki po rzutach sa przerywane, nie ma walki w parterze - uprzedzam pytanie.
mam nadzieje ze ogolne wrazenia beda pozytywne.
Napisano Ponad rok temu
Mi się podobało. Fajnie sklejone i fajny podkład muzyczny. Generalnie dużo rzutów u Was, ale to może wynikało z przepisów lub punktacji na zawodach. Domyślam się, że jak walczycie bez rękawic to to jest ten niższy stopień sandy i otwarte dłonie...
A na tym wcześniejszym filmiku z tej samej strony to chyba tam uczy ich Si Fu Sławomir Milczarek - o ile się nie mylę. Panie Piotrze mam pytanie. Takie już bardziej historyczne Kiedyś jak jeszcze jeżdziłem na obozy z Choy Lee Futem z Krakowa przyjeżdzali tam tacy goście z Finlandi (to chyba było dwóch braci i kilku ich uczniów). Czy któryś z nich przypadkiem nie uczy się teraz modliszki. Tak mi to wygląda na tym filmie, ale mogę się mylić bo to dawno było. Filmy generalnie bardzo fajne ten z zawodów i te wcześniejsze. Brakuje czegoś takiego na tej nowej stronie PTKFM
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
zgadza sie, skontaktowala sie z nami grupa ludzi z Finlandii, ktorzy cwiczyli wczesniej clf. z pewnych wzgledow szukali czegos innego w europie, troszke probowali m.in. w Niemczech i w koncu trafili do Slawka z polecenia wspolnych znajomych ze srodowiska tang lang quan z USA i Australii. i tak juz drugi rok cwiczymy razem. sa to ludzie, ktorzy ciezko pracuja i mocno przykladaja sie do naszych metod treningowych. wyglada rowniez na to, ze sa zadowoleni ze wspolpracy.
Napisano Ponad rok temu
ktorzy cwiczyli wczesniej clf.
Choy Lee Fut ( tak dla wyjaśnienia )
Napisano Ponad rok temu
aha Piotr w zhongji sa kolana dozwolne czy nie?
Napisano Ponad rok temu
pare fajnych rzutow widzialem, szczegolnie w chuji sanda ten kolo fajnie rzucal, podobalo mnie sie
aha Piotr w zhongji sa kolana dozwolne czy nie?
na treningu, czy na zawodach? ;-)
Tomku na zawodach o ile sie nie myle, dozwolone na korpus - choc byl to przepis ruchomy, w miare jak tworzony byl regulamin oparty o zasady z Yantai. na treningu, przy zaawansowanych chlopakach - jak najbardziej.
Napisano Ponad rok temu
Co do naszej strony to galeria już wróciła wkrótce mam nadzieję pojawią się następne clipy w tym ten clip z poprzednich zawodów z kolanami.
Co do uczniów z Finandii to fakt że większość z nich ma doświadczenie z choy lee fut niektórzy nawet 12 letnie, głównym motywem przejścia na modliszkę była chęć połączenia form z tradycyjną wolną walką, pozostałe zachowamy dla siebie.
MW
Napisano Ponad rok temu
pozdrawionka dla modliszkowcow (tesknie ostatnio za Wami, z nikim piwa sie napic i pogadac o kung fu)
tomek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie, oczywiście jaja sobie robię Film mi się bardzo podobał. Nie tylko ze względu na fajne rzuty ale także postawę zawodników - z jednej strony się nie czają tylką prą do przodu, z drugiej strony starają się walczyć "technicznie". Jak dla mnie super.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tutaj Piotrek umieścił clip z naszego turnieju z roku 2004. Fragmenty pochodzą z konkurencji gaoji sanda gdzie dozwolone były także kopnięcia kolanami o co pytał się Tomasz. Clip jest też na naszej stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale czasami są problemy z naszym serwerem więc jak by co oglądać na putfilu.
Pozdrawiam
MW
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
grobowiec Mistrza Yu
- Ponad rok temu
-
filmiki z Su Dong Chen
- Ponad rok temu
-