Stosowna do poziomu przedmówcy.hahaha , ale cięta riposta

Napisano Ponad rok temu
Stosowna do poziomu przedmówcy.hahaha , ale cięta riposta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nastula o nim usłyszałem że obiecywał zabrać go do Japonii i wypiął sie na niego że jest najbardziej zadufaną osobą. I że tak naprawdę nic nie potrafi.
Kuba "jeśli zabierze mu zawodników to on mu wpierdoli".
Poznań w oczach Mirka: "banda fizolii"
Na temat bjj. "W dupie mam BJJ"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wtrącałem się do rozmowy, bo mnie nie dotyczyła, ale tutaj muszę się nie zgodzić z paroma osobami. Jeszcze nigdy mi się nie zdażyło, żebym zapłacił w moim klubie za treningi, na które nie chodziłem.w kazdej sekcji trzeba placic tyle samo ,obojetnie ile trenujesz w danym miesiacu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo dużo w tym wątku jest na temat szacunku...
Nie lubię jak o innych mówi się źle za ich plecami to może kojarzycie takiego gościa jak:
Radek (brązowy pas ll) nasz trener nam go przedstawiał jako tchórza, który podczas jakiegoś dymu zostawił kolegów.
Nastula o nim usłyszałem że obiecywał zabrać go do Japonii i wypiął sie na niego że jest najbardziej zadufaną osobą. I że tak naprawdę nic nie potrafi.
Kuba "jeśli zabierze mu zawodników to on mu wpierdoli".
Poznań w oczach Mirka: "banda fizolii"
Na temat bjj. "W dupie mam BJJ"
Napisano Ponad rok temu
Zatem dostałeś od Mirka 50% obniżkę. Należysz - płacisz - proste. Jak by tu nie kalkulować 200 zł mu się należało - ja na jego miejscu tyle bym zażądał. Inna sytuacja gybyś był obłożnie chory/kontuzja i miał na to kwit, ale z Twojego postu to nie wynika. Raczej myślałeś, że "na ładne oczy" Ci kaskę podaruje bo sobie 1,5 miesiąca pobimbałeś.A teraz powiem czemu mam taki stosunek do Mirka:
U mnie zaczęło sie od tego że po 1.5 miesięcznej abstynencji na treningach, przyszedłem i zacząłem trenować to było na tydzień przed końcem miesiąca.
W trakcie treningu pojawił się Mirek podszedłem do niego i spytałem się ile mam zapłacić (jestem uczciwy) i co usłyszałem 100 zł.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widzę, że nie rozumiesz. Mam w dupie to co kto mówi o Mirku. Widziałem go raz w życiu i naprawde kłade na to co on robi, jak robi i co mówi. Po prostu mnie to nie dotyczy i mi to zwisa. Mirek mnie nie interesuje. Śmieje się z jego " sprawdź mnie na valetudo.pl, mma to moje życie " ale bez złośliwości, bo nic do niego nie mam. Jest mi obojętny.Niedziel, płacenie za cały miesiąc to normalna rzecz. Za granicą za treningi płaci się za cały semestr z góry (ewentualnie mniej - jeśli np. zostały 2 mies. do wakacji gdy się zapisujesz - takie rzeczy można negocjować), to trochę tak jak za np. kurs języka. Jest też opcja płacenia za pojedynczy trening (dodam rzecz dla mnie oczywistą - zapłata przed treningiem) ale to by Cię wyniosło w sumie jakieś 3-5 razy drożej niż "abonament".
Także argumenty tego typu (przeciw Mirkowi) uważam za trafione kulą w płot.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niedziel, płacenie za cały miesiąc to normalna rzecz. Za granicą za treningi płaci się za cały semestr z góry...
Tak jak przedmówca. Nie interesuje mnie jak jest za granicą. Mieszkam, żyję, trenuję tu w Polsce. Jako klient chcę mieć taką opcję - jeżeli nie mogą trenować cały miesiąc, więc chodzę i płacę tyko za tydzień czy dwa.... za granica placi sie z gory( nie wszedzie, i jest to jedna z form zaplaty, miesiecznie tez mozna) ale w polsce nie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z ciekawości zapytam gdzie za granicą płaca za semestr ??Za granicą za treningi płaci się za cały semestr z góry
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu