Tommy Carruthers
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
gośc ma permanentnie fast forward załączone
Napisano Ponad rok temu
tylko te sa juz chyba bez sciemy. Z tym, ze kiedys sie lepiej sciagaly a teraz to cos sie chyba porypalo.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem o co chodzi, ale ja widzialem te filmiki z rok temu ktos mi przyslal i one byly wtedy polowe wolniejsze. Podobna stronka jest tu:
tylko te sa juz chyba bez sciemy. Z tym, ze kiedys sie lepiej sciagaly a teraz to cos sie chyba porypalo.
Po pierwsze nie jest to "podobna stronka" tzn. dotyczy kogoś innego i nie występuje tam Tommy Carrhuters, Ptaq nie wprowadzaj w błąd, dobrze? Te i inne filmiki Carrhuttersa widziałem też już ponad rok temu i były takie same.
Oj ludzie, ludzie... zero spostrzegawczości, pomyślunku. Nie zauważyliście, że pozorant porusza się z normalną szybkością!?! Po prostu Tommy Carrhuters jest taki szybki, dlatego to tutaj umieściłem, a nie dlatego, że ktoś ściemę robi...
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze nie jest to "podobna stronka" tzn. dotyczy kogoś innego i nie występuje tam Tommy Carrhuters, Ptaq nie wprowadzaj w błąd, dobrze?
Twoim zdaniem ktos moglby pomyslec, ze na tych filmikach jest ta sama osoba? :roll:
Techniki sa podobne, sposob prezentacji jest podobny, stronka jest podobnie skomponowana i na obu jest JKD. To wszystko.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
atienza kali mass attack
- Ponad rok temu
-
Seminarium szkoleniowe Modern Arnis w Lublinie.
- Ponad rok temu
-
pekiti tirsia (Tuhon Gaje)
- Ponad rok temu
-
WIELKA PROŚBA! Wroclawska Sekcja Doce Pares
- Ponad rok temu
-
20/11 gathering of the pack
- Ponad rok temu
-
Amez wady i zalety (dla używających)
- Ponad rok temu
-
artykul odkrywcy z profesjonalnym komentarzem :)))
- Ponad rok temu
-
ISW Sando
- Ponad rok temu
-
Letni oboz Modern Arnis w Wegierskiej Gorce 2005
- Ponad rok temu
-
Nastepny sezon rusza
- Ponad rok temu