CO Wybrac ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak swoje treningi będziesz motywował tylko tym, aby dać komuś w zęby to dosyć że szybko zrezygnujesz, to jeszcze nic się w tak niedługim czasie nie nauczysz.Dzisiaj biłem sie z kolesiem no i oberwałem , mam pytanie bo koles był ode mnie wyższy miał dłuższe ręce na co sie zapisac zeby pokonac większego od siebie (wzrost) ? myślałem o Jiu-jitsu . co o tym myślicie ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Natomiast...trochę dziwne, żebyś to co chcesz ćwiczyć wybierał tylko wedle tego kryterium o jakim tu napisałeś :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a według jakiego kryterkum mam wybierac ?
Nie wiem z jakiej miejscowości jesteś i co masz do wyboru. Natomiast jeśli np. pójdziesz na ju-jitsu tak jak pisałeś a okaże się, że jest słaby instruktor/sekcja, kiepskie treningi itp., a np. bardzo dobrze prowadzone u Ciebie są treningi, dla przykładu MT, to ja bym zdecydowanie wolał to drugie ćwiczyć. Najlepiej przejdź się po paru miejscach, z reguły pierwszy trening jest wszędzie gratis - sam się przekonasz gdzie Ci się spodoba i gdzie możesz się czegoś nauczyć. Jak się pomylisz - najwyżej pójdziesz za jakiś czas gdzie indziej - tak jak pisał Brisban - wielu zmieniało styl.
Natomiast co do kung-fu - wszystko zależy jakie i gdzie :wink: U nas w kraju w większości są słabe sekcje i dużo ściemniactwa, ale też jest kilka miejsc gdzie nie powiedziałbym, że jest mało skuteczne lub nie nadaje się na ulicę.
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj biłem sie z kolesiem no i oberwałem , mam pytanie bo koles był ode mnie wyższy miał dłuższe ręce na co sie zapisac zeby pokonac większego od siebie (wzrost) ? myślałem o Jiu-jitsu . co o tym myślicie ??
Na strzelnicę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie, to jakie KF trenowałeś i u kogo?
PS. JJ zamień na BJJ, bedzie dużo skuteczniejsze.
Napisano Ponad rok temu
ja trenowałem 3 lata kung fu ale nic nie umiem
chyba slabo trenowales,zeby tak zupelnie nic.. :?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Paranoja!!!
- Ponad rok temu
-
Sposoby
- Ponad rok temu
-
Czego oczekujecie wychodząc późno na ulicę czy do baru?
- Ponad rok temu
-
Próba morderstwa
- Ponad rok temu
-
Uniki i sposoby na 'drechów'.
- Ponad rok temu
-
a w pierdlu ktorys z was robil, w ochronie?
- Ponad rok temu
-
Cios w krtań
- Ponad rok temu
-
Dobre/złe nawyki na ulicę
- Ponad rok temu
-
Zastanawialiscie sie kiedys...?
- Ponad rok temu
-
nasiadówki w klatce schodowej