![Zdjęcie](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_images/FK/profile/default_large.png)
CO Wybrac ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak swoje treningi będziesz motywował tylko tym, aby dać komuś w zęby to dosyć że szybko zrezygnujesz, to jeszcze nic się w tak niedługim czasie nie nauczysz.Dzisiaj biłem sie z kolesiem no i oberwałem , mam pytanie bo koles był ode mnie wyższy miał dłuższe ręce na co sie zapisac zeby pokonac większego od siebie (wzrost) ? myślałem o Jiu-jitsu . co o tym myślicie ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Natomiast...trochę dziwne, żebyś to co chcesz ćwiczyć wybierał tylko wedle tego kryterium o jakim tu napisałeś :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a według jakiego kryterkum mam wybierac ?
Nie wiem z jakiej miejscowości jesteś i co masz do wyboru. Natomiast jeśli np. pójdziesz na ju-jitsu tak jak pisałeś a okaże się, że jest słaby instruktor/sekcja, kiepskie treningi itp., a np. bardzo dobrze prowadzone u Ciebie są treningi, dla przykładu MT, to ja bym zdecydowanie wolał to drugie ćwiczyć. Najlepiej przejdź się po paru miejscach, z reguły pierwszy trening jest wszędzie gratis - sam się przekonasz gdzie Ci się spodoba i gdzie możesz się czegoś nauczyć. Jak się pomylisz - najwyżej pójdziesz za jakiś czas gdzie indziej - tak jak pisał Brisban - wielu zmieniało styl.
Natomiast co do kung-fu - wszystko zależy jakie i gdzie :wink: U nas w kraju w większości są słabe sekcje i dużo ściemniactwa, ale też jest kilka miejsc gdzie nie powiedziałbym, że jest mało skuteczne lub nie nadaje się na ulicę.
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj biłem sie z kolesiem no i oberwałem , mam pytanie bo koles był ode mnie wyższy miał dłuższe ręce na co sie zapisac zeby pokonac większego od siebie (wzrost) ? myślałem o Jiu-jitsu . co o tym myślicie ??
Na strzelnicę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie, to jakie KF trenowałeś i u kogo?
PS. JJ zamień na BJJ, bedzie dużo skuteczniejsze.
Napisano Ponad rok temu
ja trenowałem 3 lata kung fu ale nic nie umiem
chyba slabo trenowales,zeby tak zupelnie nic.. :?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Paranoja!!!
- Ponad rok temu
-
Sposoby
- Ponad rok temu
-
Czego oczekujecie wychodząc późno na ulicę czy do baru?
- Ponad rok temu
-
Próba morderstwa
- Ponad rok temu
-
Uniki i sposoby na 'drechów'.
- Ponad rok temu
-
a w pierdlu ktorys z was robil, w ochronie?
- Ponad rok temu
-
Cios w krtań
- Ponad rok temu
-
Dobre/złe nawyki na ulicę
- Ponad rok temu
-
Zastanawialiscie sie kiedys...?
- Ponad rok temu
-
nasiadówki w klatce schodowej