Jest temat? Jest! Prosze pisać... kto ma styczność albo miał z jednym i drugim stylem prosze o wypowiedzi... to może ja pierwszy...
- Jezeli chodzi o karate w porównaniu do kung fu to wydaje mi sie ze w karate (2,5 lat praktyki
 ) jest o wiele mniej technik niz w kung fu....
 ) jest o wiele mniej technik niz w kung fu.... - itd.
P.S. Chetnie usłysze co sądzicie też o kung fu vs karate

P.S.2 Niech temat sie rozwija

P.S.3 Nie odsyłajcie mnie do wyszukiwarek bo to było dawniej a ja pytam co sądzicie teraz?
Pozdrawiam

... w stylu pijanego chyba chodzi o to by zmeczyc przeciwnika unikajac jego ciosow a nastepnie stosuje sie podciecie czy cos tam
 ... w stylu pijanego chyba chodzi o to by zmeczyc przeciwnika unikajac jego ciosow a nastepnie stosuje sie podciecie czy cos tam  kolega pokazal na mnie akurat podciecie
  kolega pokazal na mnie akurat podciecie   .
  .

- czepialska)
  - czepialska) 

karate jak wiadomo powstalo na okinawie, poprzez ewolucje??? pewnych styli kung-fu, inna budowa ciala(bardziej krepa) i inne zapotrzebowania zmienily kung fu w karate, jest to mocno ogolnikowe stwierdzenie ale zawsze cos, jezeli sie myle to prosze o poprawienie mnie
  karate jak wiadomo powstalo na okinawie, poprzez ewolucje??? pewnych styli kung-fu, inna budowa ciala(bardziej krepa) i inne zapotrzebowania zmienily kung fu w karate, jest to mocno ogolnikowe stwierdzenie ale zawsze cos, jezeli sie myle to prosze o poprawienie mnie  FaceBook
 FaceBook