Z dostępnych w Polsce też stawiałbym na FOX-a i Police Magnum ( tylko oryginały z USA) i wg zasady: mam zawsze jeden strumien i jeden Cone. Na razie uzywam co prawda wazny jeszcze Hi-Power ( Cone) oraz PM-OC-17 strumień ale przyjdzie czas na Foxa ( ten sprzedawca z hotspray.pl wydaje się poważnym sprzedawcą).
Sorki, źle mi się wkleiło
Na temat FOXA wiele już było dyskusji, niektórzy prowadzili jakieś matematyczne obliczenia inni wyrabiali zdanie na podstawie różnych filmików. Jednak ktoś kto ma ten miotacz i testował go wie jak ładnie "sypie" i jakiego ma kopa. Myślę, że watro mieć go w swojej kolekcji. Kontakt z nim jest bardzo, bardzo nieprzyjemny i nie tylko dla oczu. Prawdą jest, że trzyma krótko (maksymalnie do 30 minut) ale przez pierwsze minuty jest nie do wytrzymania.
W hotspray.pl kupowałem dwa razy - rewelacja!! Sprzedawca szybko odpisuje na maile, od razu odbiera telefon i na prawdę sumiennie zajmuje się wysyłką. Kupowałem przed 13:00, na drugi dzień rano przesyłka była już u mnie. Co do towaru - pierwsza klasa. Towar zawsze świeży, oryginalny i bez żadnych uszkodzeń. Cóż więcej można sobie życzyć - chyba tylko tego żeby nigdy nie splajtował no i ewentualnie sprowadził jeszcze kilka perełek.