Byłem dzis w Kalibrze w Warszawie Ul.Łazienkowska 3 i sporo Frontiersman itp.a jeśli chodzi o Crossfire to MK4 1 sztuka cena chyba 64 zł a nie 60.80 jak na stronie,a MK3 sporo mieli cena 55 zł a nie 52.25 zł jak na stronie.Kupiłem MK3 wysokośc gazu 11.2cm a data ważności 05.2014 8O Sam miotacz wykonany zajebiście,guzik patent USA. I jeszcze jedno bodajże od przyszłego tygodnia sklep na Łazienkowskiej 3 będzie nieczynny Urlop do 8 lipca więc tylko Ursynów Kolbego 16.
P.S jakby ktoś zamawiał MK4 to od razu niech zapomni o noszeniu w kieszeni bo jest zajebiście wielki,nie mierzyłem,ale na moje oko ok. 16cm.
No nie. Nie robcie z siebie ofiar !!! Gazy trzeba u nich umieć kupować. Mówisz im ,że w necie jest Crossfire duzy za 60,80 zł i to jest oferta.
Zobaczysz, że wtedy sprzedadzą ci no powiedzmy za równe 61 zeta. Z innymi gazami to samo. Oni na łazienkowskiej mają net i niech sprawdzą co ich marketoidy wyprawiaja.
Zresztą oficjalny cennik Kalibra jest tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Na pólkach cen przy towarze nie mają a podobno zobowiązuje do tego ustawa ale za to co za wybór...
Wydrukujcie cennik i do sprzedawcy :-)