Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Parodia
Napisano Ponad rok temu
To co z tym stukaniem przy machaniu?bo nie wiem czy wymieniac czy olac :wink:
W czarnych Sabre przy potrząsaniu też słychać w głowicy stukanie, ale w niebieskich już nie
Napisano Ponad rok temu
A tak. Są dwa, ja byłem na łazienkowskiej. Frontierki będą miały termin wazności do konca Mistrzostw EURO.
No ja już sobie ostrzę zęby
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S stary walther 55ml ma wysokośc około 12 cm,a nowy 53ml ma 10 cm 8O czemu taka różnica nie wiem,sytuacja podobna do tej ze Uzi 90 ml a np.Hi-max 75 ml mają praktycznie identyczną wysokość.Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Zamówilem w srode 17 w kaliber.pl frontiersmana i Sabre Home Defence wczoraj otrzymałem paczke wiec sa juz na stanie a w military.pl dalej wieje pustką.
Napisano Ponad rok temu
Ile to ma procent kapsaicyny, OC, wartości SHU na stronie producenta brak dokładnych informacji.
Tak zastawiam się czy zakupić ten gaz (zaleta: większa pojemność) czy Frontiersman (mocniejszy 2% MC) który byście wybrali?
@mr.Art.
Podaj wymiary puszek.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No chyba, że kolekcjonujecie - to mogę zrozumieć, bo sam nawet się zastanawiałem czy by nie kupić Frontiesmana bo niebawem może na długo nie być dostępny.
Napisano Ponad rok temu
Frontiersman wysokość 20 cm średnica puszki 5 cm przydatnosc 05/2012
Sabre Home Defence wysokość 23.5 cm średnica puszki 6,5cm przydatnosc 05/2013
Napisano Ponad rok temu
Ma ktoś dokładniejsze dane na temat [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ile to ma procent kapsaicyny, OC, wartości SHU na stronie producenta brak dokładnych informacji.
Tak zastawiam się czy zakupić ten gaz (zaleta: większa pojemność) czy Frontiersman (mocniejszy 2% MC) który byście wybrali?
@mr.Art.
Podaj wymiary puszek.
Idzie lato, jeśli chcesz nosić ze sobą to tylko Frontiersman. Myślę, że uda Ci się go w spodnie wcisnąć tak, żeby wystawał uchwyt.
A z tą gaśnicą z HPE to "fail" bo z Viniciussem (chyba) gadaliśmy o tym i to jest jedno i to samo co mgła.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tak się zastanawiam, po co Wam takie duże gaśnice? W lecie czy w zimie nie można tego z wiadomych względów trzymać w aucie a "pod pachą" to raczej ciężko nosić.
No chyba, że kolekcjonujecie - to mogę zrozumieć, bo sam nawet się zastanawiałem czy by nie kupić Frontiesmana bo niebawem może na długo nie być dostępny.
Wiesz, jakbyś często póznymi wieczorami spotykał pijane i naćpane grupy liczące 5-10 osób, które tylko szukają kasy na towar to byś zrozumiał.
A co do noszenia gaśniczki "pod pachą" to jest naprawdę bardzo praktyczne, szybkie i wygodne.
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Frontiersman wysokość 20 cm średnica puszki 5 cm przydatnosc 05/2012
Sabre Home Defence wysokość 23.5 cm średnica puszki 6,5cm przydatnosc 05/2013
Dzięki za dane! Czy mógłbyś podać takie info czy te gaśniczki po chwilowym potrząsaniu "spieniają się" czy konsystencja pozostaje bez zmian? Dzięki!
Napisano Ponad rok temu
Jasne, rozumiem. Przedwczoraj zaczepiła mnie w biały dzień, w centrum miasta pięciosobowa grupa 10-14-latków z tekstem abym im oddał komórkę. 8OWiesz, jakbyś często póznymi wieczorami spotykał pijane i naćpane grupy liczące 5-10 osób, które tylko szukają kasy na towar to byś zrozumiał.
A co do noszenia gaśniczki "pod pachą" to jest naprawdę bardzo praktyczne, szybkie i wygodne.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
10-14 latków? 8O no chyba zartujesz?mam nadzieje ze przekopałes ich przez całe miasto to głupie pomysły wylecą im z głowy Ale napisz jak sie skończyło i w jakim to mieście było bo ciekawy jestem gdzie są takie bojowe szczeniaki ze startują do 30-latka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 25
0 użytkowników, 25 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu