Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi czy pojemnoiść w przypadku tego gazu wystarczy na jedno starcie?
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mam nic przeciwko pytaniom przez osoby nie mające obeznania w temacie, ale jeśli albo coś było niedawno, albo ktoś śmieci 3 postami zamiast 1 to mnie kurwica trafia.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
BYŁO BYŁO I JESZCZE RAZ BYŁO I TO NIE TAK DAWNO! W dodatku ten spam... tylko śmietnik robisz. Różnią się tym, że magnum jest oil based, a niebieski water based... A różnica jest... zresztą to też było nie chce mi się tłumaczyć...
Nie mam nic przeciwko pytaniom przez osoby nie mające obeznania w temacie, ale jeśli albo coś było niedawno, albo ktoś śmieci 3 postami zamiast 1 to mnie kurwica trafia.
Pozdrawiam
Nie denerwuj się kolego! Po prostu ignoruj takie posty. Jak można wypytywać się o coś co ewidentnie widać na fotkach??? Takie posty ograniczają poziom merytoryczny forum i proponuję je ignorować.
Każdy inteligentny człowiek po przeczytaniu całego forum bez problemu wybierze odpowiedni gaz, będzie wiedział co to jest stream, itd Wystarczy poczytać i przeanalizować.
Pozdrawiam Gazomaniaków!
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy napewno pod warunkiem że kupisz dwie sztuki. Osobiście wolę nosić dwa gazy o małej pojemności (i wielkości) niż jeden duży. Ale wiem, że sporo osób ma preferencje całkowicie odrotne - musisz sam zdecydować co Tobie pasuje.witam, czy Waszym zdaniem warto zawracać sobie głowę Sabre Red MK3 Żel (Stream) ???
chodzi mi czy pojemnoiść w przypadku tego gazu wystarczy na jedno starcie?
pzdr.
Aha, czytanie nie boli...
Napisano Ponad rok temu
No Majk czekamy czekamy,skoro masz racje to nie masz szans na przegraną
Koniecznie, tylko nagrywać proszę - lepszej okazji do publicznego testu HP nie będzie
Napisano Ponad rok temu
Majku skoro tak zachwalasz jaki to nie jest skuteczny ten Twój miotacz(nie byle średni standard) więc bądź MĘŻDCZYZNĄ i podejmij wyzwanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kupił ktos juz tego nowego walthera z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja go mam ale nie wiele moge napisać bo go jeszcze nie testowałem.Jeśli jest to to samo co stare czerwone secury , to polecam bo był testowany w warunkach bojowych i się sprawdził. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zadzwoniłem z ciekawości do Sharga z pytaniem o dwa gazy: Red Pepper (czerw za 29zł) i RSG Police za 54zł. Na podchwytliwe pytanie czym te dwa gazy się różnią usłyszałem że RSG od Red Peppera jest mocniejszy bo ma 2mln SHU. No to moja kontra ze Red Pepper też ma 2mln SHU. Sprzedawca wówczas stwierdził ze RSG ma więcej OC. No to się grzecznie pytam ile. Pada odpowiedz 1,33%. No to ja mu na to że Red Pepper też ma 1,33% (przynajmniej tak pisze). Pytam o producenta, obydwa produkują Niemcy. Pytam w końcu który jest mocniejszy? Sprzedawca stwierdza że nie wie.... a różnica ceny prawie 100%!
Pytanie do Was jak sadzicie, oszukują stężeniem w Red Pepperze czy zawyżają cenę RSG?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A gazami to lepiej się nie zabawiajcie lecz jakąś dziewczynę sobie przygruchajcie
Napisano Ponad rok temu
No właśnie jakie na czasie...
A gazami to lepiej się nie zabawiajcie lecz jakąś dziewczynę sobie przygruchajcie
Dałem popalić dzisiaj. Ćwicząc w przedpokoju wygiąganie Uzi odpaliłem... Wystrzeliłem tylko 3g gazu. Oczywiście uciekłem z mieszkania, wróciłem do niego po kilku minutach aby otworzyć szerzej wszystkie okna. Na głowe założyłem kaptur, okulary na nos, przechodzę przez przedpokój na bezdechu, dochodzę do łazienki i nagle zaczynam czuć lekkie pieczeni oczu, pali mnie lekko w gardle i nosie oraz zaczynam się delikatnie dusić! 8O Kurcze, nie chciałbym nawet taką śmieszną dawką dostać w twarz. Ten oprych któremu nasypałem Sabre przyjął na gębe około 25g... :wink:
Aha, gaz jest zajebiście pomarańczowy i przypomina bardziej stożek niż strumień, w około dwóch metrów trafiłem w ściane, nie mogę jej teraz domyć.
Napisano Ponad rok temu
Dałem popalić dzisiaj. Ćwicząc w przedpokoju wygiąganie Uzi odpaliłem... Wystrzeliłem tylko 3g gazu. Oczywiście uciekłem z mieszkania, wróciłem do niego po kilku minutach aby otworzyć szerzej wszystkie okna. Na głowe założyłem kaptur, okulary na nos, przechodzę przez przedpokój na bezdechu, dochodzę do łazienki i nagle zaczynam czuć lekkie pieczeni oczu, pali mnie lekko w gardle i nosie oraz zaczynam się delikatnie dusić!
To ciekawe co piszesz. Ja kiedyś psiknąłem sobie S&W do zlewu i sztachałem się tym z bardzo bliska - poza smrodem substancji nie czułem nic. Żadnego pieczenia, palenia, kompletnie nic.
Co innego gdy zebrałem odrobinę płynu z dyszy i przytknąłem do oka - masakra
Może rzeczywiście Uzi i S&W to nie do końca to samo - wbrew zapewnieniom sprzedawców z militaria.pl.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
8O Albo ty jesteś twardziel albo ze mnie jest pipka...To ciekawe co piszesz. Ja kiedyś psiknąłem sobie S&W do zlewu i sztachałem się tym z bardzo bliska - poza smrodem substancji nie czułem nic. Żadnego pieczenia, palenia, kompletnie nic.
Co innego gdy zebrałem odrobinę płynu z dyszy i przytknąłem do oka - masakra
Może rzeczywiście Uzi i S&W to nie do końca to samo - wbrew zapewnieniom sprzedawców z militaria.pl.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wcześniej miałem RSG Police Foam z Sharga i po psiknięciu nim do zlewu musiałem natychmiast robić wietrzenie łazienki - drapanie w gardle, kaszel itd.
Dlatego uznałem że S&W jest wymarzony do użycia w zamkniętym pomieszczeniu :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 11
0 użytkowników, 11 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu