Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Sabre red:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - 46zł
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - 85zł
...i niestety, przesyłka jest już płatna (chyba że myle sklepy z darmową dostawą?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od kilku lat noszę ze sobą Sabre Red 120ml lecz o ile się orientuję nie ma w tym rozmiarze wersji ze stożkiem tak jak to jest np. w gazach fox. Stożek wydaje mi się o wiele bardziej użyteczny. Ostatnio znalazłem gazy oparte chyba o tą samą formułę co Sabre mające stożek w rozmiarze 120 i w dodatku z możliwością użycia z pojemnikiem odwróconym do góry nogami.
Proszę mi powiedzieć gdzie w Polsce mogę zdobyć ten gaz - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Ma ktoś z nim jakieś doświadczenia? Zależy mi by był on zbliżony mocą/formułą do Sabre ponieważ bardzo się przekonałem do tych gazów.
Paweł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] PM
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] PM
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Fox 5.3
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Barwnik
CS Pianka
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktoś pisał z tego co sobie przypominam rok temu latem że rmg-a zostawił w nagrzanym samochodzie, i no właśnie, nie pamiętam czy się rozszczelnił czy nie. I tu moje pytanie - robi się gorąąąco a tkwię na masówkach na słońcu, kabura czarna cordura1000D wogóle wszystko czarne, dziś wiatru brak, jajko znieść idzie ale ja przeżyję pytanie czy dziadostwo nie zacznie się samoistnie rozpylać w tłumie, (niby czarni śmigają non stop ze sprzętem i jakoś to działa ale mają samochód i luksus schowania się w cieniu czasem), ktoś ma doświadczenie lub robił na obiektach w podobnych warunkach?
Napisano Ponad rok temu
Pomijając szybkość działania i to jak długo gaz ''trzyma'' to który zadaje najwięcej bólu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Założę się że połowa osób zaglądających do tego tematu szuka odpowiedzi na to właśnie pytanie.
Wiem że rozpylanie jest bardzo ważne lecz chciałbym tą kwestie tak jak i szybkość działania pominąć. Nie pytam wcale o najlepszy gaz.... A o ten o największej ''mocy''.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 10
0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych
-
Google (1)
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu