Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Co do gazów, nie cały rok temu kupiłem na hotsprayu foxa stream 4 OZ z którego użycia filmik zamieszczałem w necie, z 2 miesiące temu postanowiłem w lesie go sprawdzić i ku mojemu zaskoczeniu poleciał z dwa metry... Testowałem też nie psikany OC-17 z inter arku (chmura) i jego zasięg to moim zdaniem za mało z półtora góra dwa metry przy dobrych wiatrach. Dziś przyszedł do mnie nowy fox 5,3 z dyszą cop-top stream też 4 OZ i dostałem 10% rabatu, chciałem kupić OC ale nie było takiego jak bym chciał... Starego foxa wymieniłem z jednego powodu, ostatnio wracałem od koleżanki z imienin ze znajomymi (odprowadzali mnie) , i jakiś trzech debili podbiegło i chcieli kase, foxa miałem w ręku ukrytego za nogą był jeszcze kolega to byśmy sobie poradzili z gazem ale debile zrezygnowali nie wiem dlaczego ale na szczęście zabrakło im śmiałości no bo poco bójka po udanym dniu? Dziś go sprawdzę czy ma "ciśnienie" i jak będzie mi się chciało to sobie na podwieczorek spróbuje . A co do RMG-75 to mój pierwszy gaz jaki miałem ^^ do dzisiaj działa i ma ciśnienie, testowałem go w pokoju to nie psikając na siebie nie dawał strasznych rezultatów duszenie łzawienie kaszel, może to dlatego, że ma swoje lata... Mam pytanie czy znacie jakieś normalne kabury na gaz z których da się go wyciągnąć? Wiem że kieszeń jest najlepsza, tylko chce podstawowy gaz nosić w kieszeni a zapas w takowej kaburze (brakuje mi kieszeni), na hotsprayu kupiłem skórzaną z klipsem i powiem wam że to porażka, wsadziłem do niej foxa starego i wyciągnięcie go okazało się ciężkie, jak chciałem jedną ręką wyjąć go z kabury zaczepionej o pasek do spodni to zdiołem całą kaburę włącznie z gazem znajdującym się w niej... Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mam kilka kabur różnych firm ale latem nie noszę gaz w kaburze ponieważ odznacza się pod ubraniem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chociaż też, miałem inna dysze - RMG-3
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na moim koncie znajdziesz też to samo w innej rozdzielce- moze bedzie lepiej widać..
i na oficjalnej stronie sabre red był filmik jak działa piana- tyle że 'walili' z bliska i chyba podrasowali egzemplarz do testów;p;p
PS. raD-Nus;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedno... Ja na filmiku źle wymawiałem nazwe ( tak mi się wydaję, z góry przepraszam).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam. Po długim nie pobycie na forum .
Co do gazów, nie cały rok temu kupiłem na hotsprayu foxa stream 4 OZ z którego użycia filmik zamieszczałem w necie, z 2 miesiące temu postanowiłem w lesie go sprawdzić i ku mojemu zaskoczeniu poleciał z dwa metry...
Reguła jest prosta: po pierwszym uzyciu gaz wymienić jeżeli zalezy nam na ciśnieniu a więc odległości. Ja strzelam z bliska więc istotna jest dla mnie moc gazu, mniej odległość.
Mój Hi-Power rok po pierwszym użyciu też leciał słabiej. Cudów nie ma.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
dzięki za filmy,to był żel tak?
Nie to były obydwie chmury, a co do naciskania to jestem zdania by testować gaz, kiedyś trafił mi się wadliwy i gdybym nie sprawdził to był miał nie miłe zaskoczenie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 9
0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu