Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Inne gazy można kupować na zasadzie dodatków a z tych polecam jednak Smith&Wesson 90 ml - doskonały zasieg (cisnienie) ( fog ) i skład podobny jak w gazach policyjnych( jak w sam raz żeby skutecznie się obronić i uciec).
KO Stożek Pepper można brać na rower do lasu ,żeby odstraszać pieski puszczane samopas ale tylko do tego uzywam.Szkoda mi lepszych. A jak puszka KO się skończy to absolutnie nie wyrzucać dyszy. Przyda się jako udoskonalenie działania Force 80 ( pisane już było na forum o co chodzi z tą dyszą więc się nie będę rozpisywać).
Napisano Ponad rok temu
Znasz jakiś sklep w Polsce sprzedający Smith&Wesson w chmurze?Inne gazy można kupować na zasadzie dodatków a z tych polecam jednak Smith&Wesson 90 ml - doskonały zasieg (cisnienie) ( fog ) i skład podobny jak w gazach policyjnych( jak w sam raz żeby skutecznie się obronić i uciec).
Napisano Ponad rok temu
Znasz jakiś sklep w Polsce sprzedający Smith&Wesson w chmurze?Inne gazy można kupować na zasadzie dodatków a z tych polecam jednak Smith&Wesson 90 ml - doskonały zasieg (cisnienie) ( fog ) i skład podobny jak w gazach policyjnych( jak w sam raz żeby skutecznie się obronić i uciec).
A czy jakiś sklep (oferujący sprzedaż wysyłkową) w Polsce, oprócz Militaria.pl, który ma w ofercie gazy S&W? Chciałem zamówić S&W 60 ml, a w Militaria.pl obecnie ich nie ma :? co prawda jest UZI 60 ml, ale po co przepłacać jak S&W i UZI to to samo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dołóż trochę kasy i kup 90 ml. Puszka niewiele większa ale za to 30 ml więcej.
Mam S&W 90 ml i zawsze trzymam go w kieszeni, faktycznie puszka jest poręczna jak na 90 ml i idealnie leży w dłoni.
Te 60 ml ma być dla dziewczyny (dla niej puszka 90 ml jest jednak za duża).
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Oferta chyba aktualna.
Tu możesz zadzwonić się dowiedzieć: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znacie może jakiś sklep gdzie można kupić jakąś chemiczną gaśnicę??
Napisano Ponad rok temu
ul. Wileńska 33
03-414 Warszawa
tel. (22) 818-78-58
Pon.-pią. 8.00-16.00
Sprzedaż internetową chyba olewają.
Napisano Ponad rok temu
więc nie ma już więcej innych sklepów?
Ap ropo equalizera- wie ktoś jakie ma parametry (ostrość zawartość olejku pieprzowego itp)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u góry wyraźna nazwa gazu EQUALIZER a na dole OC17..
Wie ktoś coś o equalizerze z interarmo tam jest też tylko w dziale gazy chemiczne.
Kamikadzee
dzięki za to zdjęcie, widziałem je gdzieś na forum tylko nie przyglądałem się jemu dokładnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 33
0 użytkowników, 33 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu