Taniec Przed Walka...
Napisano Ponad rok temu
PS: szukałem i nie znalazłem takiego tematu!
Napisano Ponad rok temu
A o co chodzi?Tak jak w temacie... jakies filmiki moze instruktaze!
PS: szukałem i nie znalazłem takiego tematu!
Znaczy, chesz sobie potańczyc przed walką? Nie widze, w tym nic zlego , bierz kolege i wywijaj...
No chyba, ze chodzi Ci o walk z cieniem. Jeśli nie wiesz jak to robić, to nie powinnienes walczyć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Madrala sluchaj zle sie wyrazilem... chodzi mi o tradycyjny taniec muay thai! Czy teraz wyrazilem sie jasniej? :twisted:
8O
Dobra ide stad...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale ja nie mam żadnego pojecia o MT, a wcieło mnie dlatego, iż pierwszy raz słysze o tanczeniu przed walka... .Nie wiem co cie tak... 8O ... nie trenuje muay thai wiec przepraszam ze nie znam tajlandzkich nazw itp. Po prostu chcialbym sie cos doweidziec wiecej na ten temat...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W ciagu ostanich trzech dni "popisałem" sie bardziej niz Ty odkad tu jesteś.Duncan tos sie popisal - GhostNetowi chodzi o Waikru.
A to, ze nie znałem Waikru? Niech bede przeklety... .
Spójż na to forum. Potem spójrz na knajpe i na forum, gdzie Ty teoretycznie powinnienes się wypowiadac, i skończ z gadkami "tos sie popisał" Ty sie nie popisujesz niczym oprócz najbijanie postów "Knajpa".
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
ps. posty z knajpy sie nie wliczaja wiec stwierdzenie ze nabijam posty w knajpie jest...
EOT
a do zalozyciela tematu: mysle ze ludee (z forum) powinien cos wiedziec. O ile nie pokrecilem ksywek. Zagadaj do niego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To on pochwycony przez armie Birmanską staczał walki z ok.10 żołnieżami po kolei :twisted: wyonując przed walką ten taniec będący jednocześnie formą walki z cieniem, oddaniem szacunku trenerom, modlitwą i formą rozgrzewki.
Jest on charakterystyczny dla klubu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kluby sportów walki w okolicach Tarnwskich Gór.
- Ponad rok temu
-
Techniki kopnięć
- Ponad rok temu
-
Wzorce zachowań ringowych.
- Ponad rok temu
-
Swietny Program
- Ponad rok temu
-
Napisy do Chok Dee?