a w pierdlu ktorys z was robil, w ochronie?
Napisano Ponad rok temu
trenujący przegra z psycholem z celi
psychol z AT
AT z ostrzałem z armat
armaty z pociskiem nuklearnym itd.
To tylko dowodzi, że trzeba ostrzej karać żeby tacy nie chodzili po ulicach
A w ogóle to temat jest jakiś dziwny.
Napisano Ponad rok temu
Heh a podobno jak AT wchodzi na chate to niejeden z takich gangsterów sie za przeproszeniem zesrał pod siebie .
Ale to tak off topic .
W Magdalence nie
Napisano Ponad rok temu
wychwalanie degenerata, wow!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
koles od JJ by mna pozamiatał i juz
a koks poskakał po głowie, lub pocioł nożem, a jak dał bym mu rade to by mi wjechał na chate.
Andy kk
Hirshau, czy jak Ci tam. Ja Ci odpowiem co się robi z takimi kozakami o jakich piszesz. Zabiera się klienta do pojedydczej celi a potem dostaje wpierdol. A na koniec można mu jeszcze postawić zarzut czynnej napaści na funkcjonariuszy Służby Więziennej.
Za takie frajerstwo powinni Ci nóż wjebać w plecy!
Napisano Ponad rok temu
Konkret polega na pewnym zestawieniu- gosc ktory ma ok 170 cm , i w barach jakies 120, od 15 lat robi wylacznie podciagi na wyrze i pompy wszelkiego sortu, na spacerniaku biega dokladnie 60 minut w tempie olimpijskim, ....
No okropne ma przewagi. Muszę to jakoś odreagować. Tylko zapomniałeś dodać, że koleś ma dla siebie 3 m. kwadratowe i kąpiel raz na tydzień. A tego herosa pewnie przyprowadziło tam dwóch zwykłych policjantów, żadnych nadludzi. A kto wie, może wsadziła go tam "słaba" kobieta w todze. Do tego musi stawać na baczność przed klawiszem (lub funkcjonariuszem służby więziennej - jak kto woli) Faktycznie człowiek sukcesu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bravo !! rzeczywiście pisze się "K 1"...z K1 (nie wiem czy tak sie pisze), )
Napisano Ponad rok temu
Szanowni dyskutanci, powiem szybko, zarzucano mi nieumiejetnosc czytania i brak zrozumienia tego co czytam/pisze. Tyle tylko, ze niestety sami zero zescie zlapali z postu wyjsciowego.
A co tam było do załapania? Podkręcisz jasność?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ULICA to jest jeden wielki kabaret.
Odnośnie tematu, żal mi trochę tego kolesia z więzienia,
bo jak widać wyrobił sobie charakter, tylko troche za późno ... :roll:
Bez sparingów to nie czarujmy się musiałby być niesamowitym talentem,
aby nadrobić w realnej walce ten minus.
Na pewno jest sporo kolesi, którym by wtłukł i na pewno paru którzy mu wtłuką.
Ja mogę się spróbować
Napisano Ponad rok temu
1) wszyscy z jakimkolwiek doswiadczeniem pisza jasno: to co nauczyles sie na macie/ringu niekoniecznie sprawdzi sie na ulicy - moze conajwyzej ci pomoc (ale nie musi). trenowanie SW zwieksza twoje szanse na obrone, ale nie daje pewnosci.
2) determinacja przeciwnika ma olbrzymie znaczenie i jest jednym z decydujacych czynnikow. sa ludzie ktorzy sa dobrzy tylko na macie bo na ulicy brakuje im wlasnie tej determinacji jaka maja w klubie.
a takich twardzieli jak toj podopieczny to nie raz lali znacznie mniejsi od nich - pojedz sobie na dowolna wioske i zobacz kto tam rzadzi na potupajach. nie wytatuowani koksiarze tylko chudzi furiaci.
Napisano Ponad rok temu
Heh a podobno jak AT wchodzi na chate to niejeden z takich gangsterów sie za przeproszeniem zesrał pod siebie .
Ale to tak off topic .
W Magdalence nie
To było niestosowne.
Napisano Ponad rok temu
poklon poklon poklon poklon:roll: No tak człowiek nie trenujący przegra z trenującym
trenujący przegra z psycholem z celi
psychol z AT
AT z ostrzałem z armat
armaty z pociskiem nuklearnym itd.
A w ogóle to temat jest jakiś dziwny.
Hirshau jesteś pewny, że nie trenowałes boksu ???
Pogardzam niesprawiedliwymi praktykami.
Napisano Ponad rok temu
I najwazniejsze i najstarsze haslo "WALCZY CZŁOWIEK, A NIE SYSTEM" czy pomki...
Napisano Ponad rok temu
WALCZY CZŁOWIEK, A NIE SYSTEM
Te przysłowie jest głópie bo każdy trenujący na poważnie i wie że pewne systemy się do walki nadają a pewne o dupe można se otłuc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WALCZY CZŁOWIEK, A NIE SYSTEM
Te przysłowie jest głópie bo każdy trenujący na poważnie i wie że pewne systemy się do walki nadają a pewne o dupe można se otłuc.
A jeśli skonfrontujesz te najskuteczniejsze style ze sobą to który wygra? Wygra styl czy zawodnik? jak myślisz?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cios w krtań
- Ponad rok temu
-
Dobre/złe nawyki na ulicę
- Ponad rok temu
-
Zastanawialiscie sie kiedys...?
- Ponad rok temu
-
nasiadówki w klatce schodowej
- Ponad rok temu
-
co bys zrobil jak ci gosce by byli twoji sasiedzi?
- Ponad rok temu
-
interesujacy artykul/opowiesc (po Angielsku)
- Ponad rok temu
-
teleskop dobry na wszystko ?
- Ponad rok temu
-
mioltacz zelu
- Ponad rok temu
-
Co lepsze
- Ponad rok temu
-
Małe spostrzeżenia..