a w pierdlu ktorys z was robil, w ochronie?
Napisano Ponad rok temu
trenujący przegra z psycholem z celi
psychol z AT
AT z ostrzałem z armat
armaty z pociskiem nuklearnym itd.
To tylko dowodzi, że trzeba ostrzej karać żeby tacy nie chodzili po ulicach
A w ogóle to temat jest jakiś dziwny.
Napisano Ponad rok temu
Heh a podobno jak AT wchodzi na chate to niejeden z takich gangsterów sie za przeproszeniem zesrał pod siebie
.
Ale to tak off topic .
W Magdalence nie

Napisano Ponad rok temu
wychwalanie degenerata, wow!
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
koles od JJ by mna pozamiatał i juz
a koks poskakał po głowie, lub pocioł nożem, a jak dał bym mu rade to by mi wjechał na chate.
Andy kk
Hirshau, czy jak Ci tam. Ja Ci odpowiem co się robi z takimi kozakami o jakich piszesz. Zabiera się klienta do pojedydczej celi a potem dostaje wpierdol. A na koniec można mu jeszcze postawić zarzut czynnej napaści na funkcjonariuszy Służby Więziennej.
Za takie frajerstwo powinni Ci nóż wjebać w plecy!
Napisano Ponad rok temu
Konkret polega na pewnym zestawieniu- gosc ktory ma ok 170 cm , i w barach jakies 120, od 15 lat robi wylacznie podciagi na wyrze i pompy wszelkiego sortu, na spacerniaku biega dokladnie 60 minut w tempie olimpijskim, ....
No okropne ma przewagi. Muszę to jakoś odreagować. Tylko zapomniałeś dodać, że koleś ma dla siebie 3 m. kwadratowe i kąpiel raz na tydzień. A tego herosa pewnie przyprowadziło tam dwóch zwykłych policjantów, żadnych nadludzi. A kto wie, może wsadziła go tam "słaba" kobieta w todze. Do tego musi stawać na baczność przed klawiszem (lub funkcjonariuszem służby więziennej - jak kto woli) Faktycznie człowiek sukcesu.
Napisano Ponad rok temu
 teraz tylka tak się trenuje...siedziałeś...robiłeś pompy biegałeś 60 minut dziennie i jesteś KUL a każda laska twoja
  teraz tylka tak się trenuje...siedziałeś...robiłeś pompy biegałeś 60 minut dziennie i jesteś KUL a każda laska twoja  

:twisted:   :twisted:    :roll:
   :twisted:   :twisted:    :roll:    

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bravo !! rzeczywiście pisze się "K 1"...z K1 (nie wiem czy tak sie pisze), )

Napisano Ponad rok temu
Szanowni dyskutanci, powiem szybko, zarzucano mi nieumiejetnosc czytania i brak zrozumienia tego co czytam/pisze. Tyle tylko, ze niestety sami zero zescie zlapali z postu wyjsciowego.
A co tam było do załapania? Podkręcisz jasność?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ULICA to jest jeden wielki kabaret.
Odnośnie tematu, żal mi trochę tego kolesia z więzienia,
bo jak widać wyrobił sobie charakter, tylko troche za późno ... :roll:
Bez sparingów to nie czarujmy się musiałby być niesamowitym talentem,
aby nadrobić w realnej walce ten minus.
Na pewno jest sporo kolesi, którym by wtłukł i na pewno paru którzy mu wtłuką.
Ja mogę się spróbować

Napisano Ponad rok temu
1) wszyscy z jakimkolwiek doswiadczeniem pisza jasno: to co nauczyles sie na macie/ringu niekoniecznie sprawdzi sie na ulicy - moze conajwyzej ci pomoc (ale nie musi). trenowanie SW zwieksza twoje szanse na obrone, ale nie daje pewnosci.
2) determinacja przeciwnika ma olbrzymie znaczenie i jest jednym z decydujacych czynnikow. sa ludzie ktorzy sa dobrzy tylko na macie bo na ulicy brakuje im wlasnie tej determinacji jaka maja w klubie.
a takich twardzieli jak toj podopieczny to nie raz lali znacznie mniejsi od nich - pojedz sobie na dowolna wioske i zobacz kto tam rzadzi na potupajach. nie wytatuowani koksiarze tylko chudzi furiaci.
Napisano Ponad rok temu
Heh a podobno jak AT wchodzi na chate to niejeden z takich gangsterów sie za przeproszeniem zesrał pod siebie
.
Ale to tak off topic .
W Magdalence nie
To było niestosowne.

Napisano Ponad rok temu
poklon poklon poklon poklon:roll: No tak człowiek nie trenujący przegra z trenującym
trenujący przegra z psycholem z celi
psychol z AT
AT z ostrzałem z armat
armaty z pociskiem nuklearnym itd.
A w ogóle to temat jest jakiś dziwny.
Hirshau jesteś pewny, że nie trenowałes boksu ???
Pogardzam niesprawiedliwymi praktykami.
Napisano Ponad rok temu
I najwazniejsze i najstarsze haslo "WALCZY CZŁOWIEK, A NIE SYSTEM" czy pomki...
Napisano Ponad rok temu
WALCZY CZŁOWIEK, A NIE SYSTEM
Te przysłowie jest głópie bo każdy trenujący na poważnie i wie że pewne systemy się do walki nadają a pewne o dupe można se otłuc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WALCZY CZŁOWIEK, A NIE SYSTEM
Te przysłowie jest głópie bo każdy trenujący na poważnie i wie że pewne systemy się do walki nadają a pewne o dupe można se otłuc.
A jeśli skonfrontujesz te najskuteczniejsze style ze sobą to który wygra? Wygra styl czy zawodnik? jak myślisz?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Cios w krtań Cios w krtań- Ponad rok temu 
- 
			 Dobre/złe nawyki na ulicę Dobre/złe nawyki na ulicę- Ponad rok temu 
- 
			 Zastanawialiscie sie kiedys...? Zastanawialiscie sie kiedys...?- Ponad rok temu 
- 
			 nasiadówki w klatce schodowej nasiadówki w klatce schodowej- Ponad rok temu 
- 
			 co bys zrobil jak ci gosce by byli twoji sasiedzi? co bys zrobil jak ci gosce by byli twoji sasiedzi?- Ponad rok temu 
- 
			 interesujacy artykul/opowiesc (po Angielsku) interesujacy artykul/opowiesc (po Angielsku)- Ponad rok temu 
- 
			 teleskop dobry na wszystko ? teleskop dobry na wszystko ?- Ponad rok temu 
- 
			 mioltacz zelu mioltacz zelu- Ponad rok temu 
- 
			 Co lepsze Co lepsze- Ponad rok temu 
- 
			 Małe spostrzeżenia.. Małe spostrzeżenia..- Ponad rok temu