Od początku wiedziałeś że startują 3 osoby, a teraz masz pretensje, że znalazłem się na 3 miejscu.co ty pleciesz czy wiedziałem że startują 3 czy nie?
Zgadzam się, że taki wynik jest niesprawiedliwy i krzywdzący dla tych, którzy zajęli trzecie miejsce pokonując po drodze kilku przeciwników. Uważam że taka sytuacja w ogóle nie powinna mieć miejsca. Jeśli do danej kategorii zgłosi się mniej niż 4 osoby, to ta kategoria w ogóle nie powinna być rozgrywana, ewentualnie połączona z inną.
Już dawno to zrobiłem, człowieku. Oba moje medale ma Dudu, powiedziałem mu że może sobie z nimi zrobić co chce, nic dla mnie nie znaczą. W Warszawie proponowałem Mirkowi, aby połączył kategorie -91 oraz -97 (wtedy byłoby 4 zawodników), ale się na to nie zgodził.Ten z warszawy medal też oddasz honorowy człowieku? ale krótka odpowiedź bez owijania w sreberka.
Zapomniałeś jeszcze dodać, że jestem wyjątkowo wrednym, upierdliwym i wścibskim skurwielem (Dudu może to potwierdzić).mnie drażni to że gość z drużyny bliskiej MMAL czyli GK podważa publicznie decyzje twórców ligi, czyli dudu, mnie i manolo. Wbij sobie do do głowy że jakieś niejasności załatwia się na privach. Woda sodowa ci do łba uderzyła widać.
Zadałem Ci proste pytanie i oczekuję prostej odpowiedzi. Przyznaj, że w klasyfikacji drużynowej wziąłeś pod uwagę jedynie ilość zdobytych medali, a nie ich wysokość, i będzie po sprawie.
I policzyłem sobie do 32. I okazało się, że oznaczenie 4 powinno być również przy Bersekers Team.Ciebie zaintrygował wpis na stronie ligi że po 4. MMA Lublin nie było oznaczenia 4. przy Berserker Team tylko 5. No i?
A tak w ogóle to zaintrygował mnie Twój post na forum, w którym podawałeś pełną klasyfikację drużynową z ilością zdobytych medali. Już go zdążyłeś przeedytować (całkiem rozsądnie zresztą).