Trenowanie kilku sztuk/sportów walki, a zmęczenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr gnz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez tego człowiek wypala sie jak świeczka i traci chęć do wstania z wyrka...
Zadbaj więcej o sobie i swoje ciało a powinno być lepiej.
Krótka przerwa tez nie zaszkodzi- przekonasz się , czy faktycznie potrzebujesz aż tak częstych treningów. Może się okazać, że nie możesz bez nich żyć.
:wink: pzdr
Napisano Ponad rok temu
Może się okazać, że nie możesz bez nich żyć.
:wink: pzdr
No właśnie to też jest mój problem, ale jednak dziś i jutro zmuszam sie do odpoczynku, problem moze być też taki ze śpie dziennie po około 8 h ale nigdy nie wiecej z powodu szkoły... ale z tym to już ciężko mi cokolwiek zrobić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Żaden 'internetowy twardziel' Ci tego tu nie doradzi, ale może po prostu zwyczajnie - zmniejsz trochę częstotliwość i/lub intensywność treningów... :wink:
Czy ja wiem, jest tu w sumie kilka osób co sie na niektórych sprawach ładnie znają. Wracając do tematu po odpoczynku wracam do siebie ale nadal jeszcze mam problemy z regeneracją choć polepsza sie 8)
Napisano Ponad rok temu
Tylko jakoś tak, chyba uważają, że jak napiszą coby zmniejszyć intensywność treningów to wyjdą na 'miętkich' a ja to ma w d...ie i już za sobą, więc ci właśnie tak napisałem.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Skoro Kolega chce tyle trenowac to niech trenuje, byle by z głową, jak będzie miał faktycznie dość to liczę, że zdrowy rozsądek powie mu "stop- ciało chce odpocząć". Wiadomo- kazdy ma chwilami dosyć, to nomalne.
Tylko ja wychodze z założenia, że ciało się starzeje a nie młodnieje, więc skoro teraz ma czas, siły i chęci to dlaczego nie?
Byle by sobie nie szkodzić.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Tylko nie to............. bo ja chcę jeszcze troche "pożyć"
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Znowu sobie plecy zrypałem. Kontuzja (może przetrenowanie, może koleś mnie w walce za ostro pojechał) + chyba jakieś cholerne zapalenie mięśni do tego. Efekt - ciężko z wyra wstać. A koledzy - lamusy rozlazłe i brzuchate w moim wieku, co to w ogóle nic nie ćwiczą, tylko się kurde w takiej sytuacji cieszą z cudzego nieszczęścia...
Nikogo nie chciałem tu 'nastraszać', ale jak ktoś się nastawia np. na sportowy 'wyczyn' to w większości przypadków ponosi tego konsekwencje zdrowotne. Oby później niż prędzej... A w ogóle...
...to ja przepraszam.
I znikł.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szkolenia z innych styli
- Ponad rok temu
-
Jujitsu + ?????
- Ponad rok temu
-