pierwszym to nie mozna sie nie zgodzic :wink:Rzucanie jest tak samo ważne w umiejętności walki nożem jak ząbki w nożu Tactical.

Napisano Ponad rok temu
pierwszym to nie mozna sie nie zgodzic :wink:Rzucanie jest tak samo ważne w umiejętności walki nożem jak ząbki w nożu Tactical.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NOŻEM SIĘ NIE RZUCA. Żadnym. Tylko w filmach to skutkuje. Nigdy bym nie nazwał noża z okrągłą metalową rękojeścią wygodnym. IMHO....Tylko że ja chciałbym fixed, z którym jestem w stanie robić wszystko, czuć go jak przedłużenie ręki, a nie dzielić noże na te do rzucania, do noszenia po lesie, do walki czy jako edc. Chciałbym jeden nóż którym mogę wygodnie przygotować posiłek w kuchni, nastrugać patyki i trenować sztuke walki przy tym umieć nim celnie rzucać. Czy to tak wiele, żeby tego nie można było zawrzeć w jednym nożu
Napisano Ponad rok temu
Tylko że ja chciałbym fixed, z którym jestem w stanie robić wszystko, czuć go jak przedłużenie ręki, a nie dzielić noże na te do rzucania, do noszenia po lesie, do walki czy jako edc. Chciałbym jeden nóż którym mogę wygodnie przygotować posiłek w kuchni, nastrugać patyki i trenować sztuke walki przy tym umieć nim celnie rzucać. Czy to tak wiele, żeby tego nie można było zawrzeć w jednym nożu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko że ja chciałbym fixed, z którym jestem w stanie robić wszystko, czuć go jak przedłużenie ręki, a nie dzielić noże na te do rzucania, do noszenia po lesie, do walki czy jako edc. Chciałbym jeden nóż którym mogę wygodnie przygotować posiłek w kuchni, nastrugać patyki i trenować sztuke walki przy tym umieć nim celnie rzucać. Czy to tak wiele, żeby tego nie można było zawrzeć w jednym nożu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu