gdyz mam po nim straszny wysyp nawet nie moge nazwac tego pryszczami tylko polacymi wulkanami
 gdyz mam po nim straszny wysyp nawet nie moge nazwac tego pryszczami tylko polacymi wulkanami  . Pozdrawiam i prosze o pomoc tych co znaja sie na tym naprawde.
. Pozdrawiam i prosze o pomoc tych co znaja sie na tym naprawde.

Napisano Ponad rok temu
 gdyz mam po nim straszny wysyp nawet nie moge nazwac tego pryszczami tylko polacymi wulkanami
 gdyz mam po nim straszny wysyp nawet nie moge nazwac tego pryszczami tylko polacymi wulkanami  . Pozdrawiam i prosze o pomoc tych co znaja sie na tym naprawde.
. Pozdrawiam i prosze o pomoc tych co znaja sie na tym naprawde.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 to co chcialem osiagnac osiagnolem teraz chce zeby to wszystko sie dobrze zakonczylo tyle chce.
 to co chcialem osiagnac osiagnolem teraz chce zeby to wszystko sie dobrze zakonczylo tyle chce.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 a po za tym mam jeszcze hcg tylko ze z firmy gonasi HP i ma ona Dawke: 2000 j.m/amp 3 strzaly i jeszcze mam 34 tabletki clomidu.
 a po za tym mam jeszcze hcg tylko ze z firmy gonasi HP i ma ona Dawke: 2000 j.m/amp 3 strzaly i jeszcze mam 34 tabletki clomidu.

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| cykl meta+deka+oma i trening | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| pomoc co dalejco dalej | Galerie zdjęć | 
 |   
 | ||
| Natychmiastowy przyrost masy !! Jak to zrobić ?? Help !! suple, meta !! | Dieta | 
 |   
 | ||
| Jak przyspieszyć metabolizm? | Odchudzanie | 
 |   
 | ||
| Dalej masować czy odtluscic sie? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu