GOLENIE W TERENIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja mam pytanie: PO CO?
Emotikona :wink: miała oznaczać żart... ciekaw jestem jedynie czego używa się do golenia w terenie... czasem kiedy sie występuje w terenie w mundurze wymagane jest być ogolonym... Z goleniem kojarzą też mi się słowa Wojciecha Jagielskiego... dumą bojowników o wolność, partyzantów jest broda, żołnierze regularnej armii nawet na froncie są zawsze ogoleni... cytat nie jest dosłowny, ale coś w tym stwierdzeniu jest...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ponieważ golę się głównie dla płci pięknej, to w terenie będąc zarastam.
Napisano Ponad rok temu
komplet jednorazówek to chyba najbardziej "taktyczne" :wink: co może być.
ja się goliłem w strumyku bez pianki i było cymes, nawet syf nie wyskoczył, ale ja to gruboskórny jestem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bajer!supertaktyczna maszynka do golenia na baterie (akumulatory) a najlepiej na słońce..
Tylko skad wziac?
/Edyta/ Wlasnie wyobrazilem sobie maszynke podlaczana do agregatu korbowego Jeden kreci, a drugi sie goli. Potem zmiana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najczęściej się nie golę, niestety w pewnym momencie zaczyna mnie strasznie swędzieć. I wtedy jest jazda. Menażka z zimną wodą, zwykłe mydło, jednorazówką i "taktczyne" lusterko z gołą panienką na odwrocie (mam takie dwa i są taktyczne bo na każdym z nich jest goła panienka).
Tak, to swędznie... strasznie wk*****jest :?
Menażka, mydło i lusterko - klasyka golenia w terenie Kiedyś miałem lusterko z Brigitte Bardot, jeszcze po dziadku... ale przykleiło się komuś do rąk
Napisano Ponad rok temu
a tu coś z forum wiatrówkowego:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak zrobic latarke ?
- Ponad rok temu
-
Nuwai Q3
- Ponad rok temu