Kij BO !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zobacz, może coś ci się spodoba można zamówić i przyślą, możesz też zadać pytanie i odpowiedzą.
pozdrawiam i życzę wielu sukcesów
Dima
Napisano Ponad rok temu
Najpierw pytałaś o zamówienie kija !!!!A gdzie taki Kij Bo można dostać czy zamówić ?
dostać chyba raczej można dostać kijem, a nie kij
Ale powaznie chcesz kupić wysyłkowo polecam budo-sport, jest też wiele innych sklepów, nie jestem znawcą broni choć troszkę już ćwiczę, jeeli nie potrzebujesz Rols Royca wśród Bo, polecam na początek sklep ogrodniczy, przyzwoity bambus można nabyć za 5-7 zł ( znawcy z Vortalu zaraz pewnie odsądzą mnie od czi i wiary). Ja jestem zwolennikiem taniego ćwiczenia, zobacz czy ci to odpowiada, dopiero potem wydawaj kupę kasy na sprzencior, bo jeśli naprawdę chcesz poćwiczyć to niejeden złamany kijek przed tobą - taka moja rada.
Pozdrawiam Dima
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepiej buk, dąb, jesion. Mahoń (klejony)-ciężki jak piorun, ale twardy jak żelazo- kumpel ma takie jo- już kilka jesionów ludziom połamał.
Dla kobiety w dodatku początkującej polecałbym jesion, papier ścierny, np 120 i 240 wypolerować dokładnie, będzie śmigał jak złoto.
Tylko wybierz taki, który jest prosty, bo większość jest mniej lub bardziej zwichrowana.
Napisano Ponad rok temu
Mahoń (klejony)-ciężki jak piorun, ale twardy jak żelazo- kumpel ma takie jo- już kilka jesionów ludziom połamał.
Echhhhh, polecam. Mialem jo, teraz przerobilem je na dwie palki, mozna mury kruszyc, doslownie! :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wiatrówka jest dobra na wszystko
- Ponad rok temu
-
Palka - legalna i ekonomiczna
- Ponad rok temu