MOD CQD Mark VI Stinger - wasze opinie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...use google Luke!!! :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właściwie to już go mam i liczę że ktoś podzieli sie swoimi wrażeniami z użytkowania....bo mi po prostu sie spodobał.Odwiedziłem Świat Noży,pomacałem i kupiłem.....wszystkie jego dane znam , ale nie znalazłem testów , opisów itp.
To sam je zrób i podziel się wynikami i spostrzeżeniami . Jako że jesteś (tak sądzę ) "nieskażony" jeszcze opiniami innych , Twoje uwagi będą wielce ciekawe i przydatne .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- lewy bok ukośnie,rękojeścią do góry, lub tak samo z tym że z prawej strony strony.
W ten sposób doskonale sie trzyma i nie przeszkadza, na tek-loku z tyłu odstaje i raczej przeszkadza...(przynajmniej mi) idealnie leży w dłoni...pozwala na dowolny chwyt.. troszke płakac mi sie chciało gdy przy rozkręcaniu kaburki (zainteresowani wiedza o co mi chodzi)okazało sie za tek-lok przykręcony jest tak że nie mozna go w żaden sposób ruszyć.....całe szczęście że dostałem od sprzedawcy drugi...za co serdecznie dziękuję....przydał sie jak cholera...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie znam angielskiego.....i to może byc problemTam gdzieś kupił, ewentualnie napisz mejla do MOD i się dogadaj.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do sklepu to dla mnie dłuższa podróz....a co On z tym zrobi??no to zanies do Jarka, zreszta on chyba i tak bierze od Moniki
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Camillus CQB 2 - Muszę go mieć
- Ponad rok temu
-
Chyba dojrzałem do fixeda....
- Ponad rok temu
-
Dwa Ka-Bary
- Ponad rok temu
-
Victorinox
- Ponad rok temu
-
ooo ruscy juz maja...
- Ponad rok temu
-
Abusse L6
- Ponad rok temu
-
Extrema Ratio M.P.C. ?
- Ponad rok temu
-
Wątpliwa użyteczność combo?
- Ponad rok temu
-
OMG Microtech
- Ponad rok temu
-
Model 10115 - Salmon Creek Fillet (Steigerwalt)
- Ponad rok temu