gangi podwórkowe :>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr 8)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Witam, hehehe nie nabijajcie się z chłopaka . Jin_kazama odpowiadając im w ten sposób sam zkazujesz się na śmieszność, następnym razem olej ich i nie odpowiadaj na ich zaczepki, a jak to nie poskutkuje to porozmawiaj z rodzicami lub udaj się na Policje.
Pozdrawiam.
Na tą wypowiedz powiem Tyle... frajerstwo sie szerzy :roll:
Ty Jin jakis tam, jak kazdemu z nich dałbys rade to w czym problem ? nie umiał bys mu powiedziec "dawaj sołówa" wkoncu sie nie boisz, albo wyłap ich pokolei i wytłumacz recznie ze robią zle.
[/b]
Napisano Ponad rok temu
A co jest ważniejsze zdrowie czy skrzywdzona duma wynikająca z olania zaczepki i ulotnienia się z tamtąd? :roll:
pzdr 8)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
* oklepanie kazdego z osobna to pomysl i dobry i zly. z jednej strony moze poskutkowac i dadza sobie spokoj. z drugiej przyjdzie czas ze spotkasz ich jak beda w grupie (bo zazwyczaj przeciez sa) a oni beda szukac ofiary. padnie na ciebie (aspekt walki z wieloma przeciwnikami byl juz omaiwany). z trzeciej strony jezeli jakiegos dopadniesz i mu nie dokopiesz ("wiem ze kazdemu z nich bym sposcil lanie" - skad wiesz?) to wroci z kolegmi;
* jezeli dojdzie do bojki to nie sprzedawaj latwo skory. jezeli bedzie ich 2-3 to szybkie rozprawienie sie z jednym moze przejasnic w glowie pozostalym. kumpla kiedys napadlo 2 w bramie i zaczeli dyskusje od prostego w szczeke. on wstal i jednego powalil pozadnym strzalem w brzuch tak ze tamten upadl. o drugiego sie nie martwil bo juz byl na kolanach i opiekowal sie kolega;
* "starsi chlopcy wystepujacy w stadach" lubia prowokowac mlodszych ktorzy chodzaja samotnie. dlatego samotnie nie chadzaj. nie zawsze jest to mozliwe ale warto byc widywanym w wiekszym towarzystwie;
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jin_kazama -> jesteś jeszcze chyba baaaardzooo młody, postaraj się przez jakiś czas CZYTAĆ, a dopiero potem pisz.
Napisano Ponad rok temu
Musisz mieć nerwy w strzępach, Adam... Jeśi takie tematy pojawiają się niemal codziennie...
Aha - _ragan_ - ile ty masz lat? A pytam wiedziony czystą żądzą ciekawości...
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
_ragan_ - jesteś przynajmniej dziwny. Frajerstwo, powiadasz? Postaram się żeby dość szybko nazbierał Ci się komplet ostrzeżeń.
Powodzenia w kompletowaniu
Smoku a jak myslisz mam całe 12 lat
Ludzie dziwicie sie ze tak reaguje ale to jest nudne ;]
mam załozyc 10 podobnych tematów ?
Napisano Ponad rok temu
Ale pozdrawiam was moi przyjaciele z Ober... (nigdy tego nie zapamietam - ot taki zemnie gorol no ale niemam korzeni szkopskich wiec bedzie mi cieżko)
Napisano Ponad rok temu
No jak na razie, to na tyle sie prezentujesz (a raczej twoje wypowiedzi...)Smoku a jak myslisz mam całe 12 lat
Napisano Ponad rok temu
Ogółem mówiąc pójście na policje odradzam, mieszkasz zapewne na osiedlu, naskarżysz na nich będziesz miał opinie kapusia na osiedlu a to kiepska sprawa, która wróży jeszcze więcej zaczepek, a jesteś młody więc nie trudno Cie zlokalizować.
Olanie sprawy to też kiepski wariant bo kolesie zobaczą że nie reagujesz na zaczepki i od czasu do czasu jak im sie zachce mogą zacząć próbować czegoś więcej.
Jeżeli już ma dojść do konfrontacjii to zaproponuj solówke, jeżeli 2 Cie dopadnie to wal w ryja ile sił, siniaki przejdą, kac moralny nie. Poza tym zawsze jak sie postawisz i chociaż któremuś z nich troche twarz obijesz to po prostu będą wiedzieli że zaczepianie Ciebie nie uchodzi płazem.
pzdr.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sztuki walki tylko na ludzi?
- Ponad rok temu
-
Poszukuje kogoś z łodzi..
- Ponad rok temu
-
Zimowa depresja a ulica