Cyklon Luta Livre Warszawa - rozkład treningów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Treningi zaczynają się o 18. Nie jest jeszcze ustalona składka za sierpień, ale będzie symboliczna :wink:O jakiej godzinie są treningi? Ile trzeba zapłacić za sierpień?
Napisano Ponad rok temu
1. git1.Treningi zaczynają się o 18; 2.Nie jest jeszcze ustalona składka za sierpień, ale będzie symboliczna :wink:
2. jeszcze bardziej git
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no chyba nie zdążysz :wink: Zapraszam w czwartek o 18... A na dziś na trening to już raczej nie zdążę :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lepiej dla techniki jest cwiczyc w gi... zwlaszcza w przypadku poczatkujacych... niektorzy twierdza, ze poczatkujacy powinni cwiczyc wylacznie w gi...
... pewnie maja w tym jakis interes ;-) - moim zdaniem to bzdury, jakas nastepna dziwna teoria.
Jak bedziesz uczyl sie w gi to mozesz miec problem w walce bez gi ale jak bedziesz uczyl sie bez gi to odnajdziesz sie w kazdej z tych konfiguracji - takie jest moje skromne zdanie :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
piszesz ze to "jakas nastepna dziwna teoria" w takim razie najlepsi trenerzy na swiecie sa dziwni, bo zaloze sie ze wszyscy by potwierdzili slowa pawla (ert).
Napisano Ponad rok temu
to jest dosc wazne, chcialbym wiedziec jak trrafic
Napisano Ponad rok temu
aha jeśli chodzi o Twoje pytanie to: chyba tak (chyba to jest to samo miejsce)
Napisano Ponad rok temu
tu, czyli....?tu znajdziesz mapkę, która pomoże Ci trafić
Napisano Ponad rok temu
zmylila mnie ta "sala zapasnicza legii"
Napisano Ponad rok temu
hmm tak jak patrze na ta mapke to...to nie jest to samo miejsce to nawet nie jest w okolicach
zmylila mnie ta "sala zapasnicza legii"
lol... to są dwa totalnie różne miejsca ... I dobrze bo jak ostatnio byłem na macie przy stadionie Legii to grzyb na suficie był taki, że aż bił w oczy, a mata chyba dawno nie myta była ... Ale to było już jakiś czas temu... Powązkowska jest przy Powązkach :wink: ... Szkoda, że tak daleko od Ursynowa, ale zobaczę ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rayan gracie postrzelony w noge
- Ponad rok temu
-
gdzie w Coventry mozna trenowac?
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski Sambo
- Ponad rok temu
-
bjj dutch open 2005
- Ponad rok temu
-
polskie kimona
- Ponad rok temu
-
Kolana a bjj
- Ponad rok temu
-
koszulki do grappling'u na sprzedaż
- Ponad rok temu
-
Polska Liga Bjj 6 - ogólnopolskie zawody bjj
- Ponad rok temu
-
Jak to jest z pasami??
- Ponad rok temu
-
czy jest jakas szkola bjj w sosnowcu? (lub okolicach)
- Ponad rok temu