Cyklon Luta Livre Warszawa - rozkład treningów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw: nie wiem czy ov_Darkness sie chwalil, ale chyba tez przyjdzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
michal_m: napisales, ze moja wypowiedz to bzdury a w zasadzie napisales to samo co ja ;-)raavq: sorry ale ty pleciesz bzdury: cwiczacy tylko no gi nie wiedza co jest grane przy walce w gi dopoki sie nie przyzwyczaja (czyli de facto dopoki nie beda w nim cwiczyc jakis czas)
tutaj akurat nie widze analogii do "no gi" z gi - bo nie sadze ze chciales odniesc sie do tego, ze jak zawodnicy bez gi przychodza na bjj to wszyscy ich wiaza.przyklad :zapasnicy ktorzy z reguly gdy przychodza na bjj to nienawidza kimona bo wszyscy ich wiaza.
wiesz... okreslenie "najlepsi trenerzy" i ich opinie to sprawa dosc skomplikowana - czasami ich poglady wynikaja z braku niezaleznosci, marketingu itp. i nie sadze aby "wszyscy" mowili tym samym glosem. Zreszta kazdy ma swoich "najlepszych trenerow".piszesz ze to "jakas nastepna dziwna teoria" w takim razie najlepsi trenerzy na swiecie sa dziwni, bo zaloze sie ze wszyscy by potwierdzili slowa pawla (ert).
Co najwazniejsze... nie chce mi sie brac udzialu w dyskusji co jest lepsze treningi w gi czy bez gi. Mnie to jest naprawde obejetne. Cwiczylem w gi, teraz trenuje bez gi za kilka dni prawdopodobnie bede trenowal rowniez w gi (akurat u nas w klubie bedzie taka mozliwosc) - jedno i drugie rozwija i w pewien sposob pozwala uksztaltowac wlasny styl.
pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
O której?
Napisano Ponad rok temu
Co najwazniejsze... nie chce mi sie brac udzialu w dyskusji co jest lepsze treningi w gi czy bez gi. Mnie to jest naprawde obejetne. Cwiczylem w gi, teraz trenuje bez gi za kilka dni prawdopodobnie bede trenowal rowniez w gi (akurat u nas w klubie bedzie taka mozliwosc) - jedno i drugie rozwija i w pewien sposob pozwala uksztaltowac wlasny styl. "
dac dyletantom glos...
w takim razie w gracie barra nikt sie nie zna... renzo gracie tez sie nie zna bo u niego pocztkujacy cwicza tylko w gi...
najlepszymi zawodnikami w gi jak i gez gi sa Ci ktorzy trenowali od zawsze w gi...
"kazdy ma swoich najlepszych trenerow"??? dla mnie najlepsi sa trenerzy rogera gracie, jacare... wszyscy oni by wysmiali wypowiedz tego kogos kogo cytuje...
gi rozwija zmysl techniczny, dokladnosc, precyzyjnosc...
bez gi jest latwiej sie bronic, bo mozna sie slizgac, jest mniejsza ilosc kombinacji
bezsensem jest trenowac kilka dni w gi aby potem zmienic na bez gi... kiedys na gwardii bylo tak, ze w zimie trenowalo sie w gi (bo zimno) a w lato bez gi (bo cieplo)!!!!!!!!!!
dobrze jest trenowac 70%gi, 30%nogi...
Piotrek!!! renzo pytal sie o Ciebie jak przygotowywal sie do walki z BJ... chcial z Toba skonsultowac strategie...
teraz jest na Ciebie zly, bo przegral... mowil, ze jakbys mu pomogl to by ja wygral...
ale i tak Ciebie pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wczorajszy trening nie skończył się dla mnie zbyt dobrze co widać tu, ale i tak wszystkich zapraszam i pozdrawiam tych co na treningu się pojawili.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam cie jerz i zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Ja sie pojawie dopiero we wrzesniu prawdopodobnie.(.
ps. no w koncu tobie cos sie stalo...))
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia i goj sie szybko
Napisano Ponad rok temu
Paweł!!! Czas niedługo wyruszyć za wielką wodę i się przewietrzyć, Renzo niech jeszcze chwilkę wytrzyma beze mnie, pozdrów go koniecznie!!! I odezwij sie od czasu do czasu.
Napisano Ponad rok temu
kiedy przylatujesz???
Piotrek... kto to jest ten "raavg", ze takie rzeczy wygaduje? on chyba od was...
co u Kostka... pozdrow go odemnie...
i pisz kiedy przylatujesz... od tego jest uzalezniony nastepny termin walki Renzo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rayan gracie postrzelony w noge
- Ponad rok temu
-
gdzie w Coventry mozna trenowac?
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski Sambo
- Ponad rok temu
-
bjj dutch open 2005
- Ponad rok temu
-
polskie kimona
- Ponad rok temu
-
Kolana a bjj
- Ponad rok temu
-
koszulki do grappling'u na sprzedaż
- Ponad rok temu
-
Polska Liga Bjj 6 - ogólnopolskie zawody bjj
- Ponad rok temu
-
Jak to jest z pasami??
- Ponad rok temu
-
czy jest jakas szkola bjj w sosnowcu? (lub okolicach)
- Ponad rok temu