zapomnij o idealnym brzuchu...
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
(o każdym z nich była mowa już na 4um wiec radze poszukać )
Napisano Ponad rok temu
No i odpowiednia dieta, zeby nie pracowac jedynie na spalenie tego co sie zjesz
Napisano Ponad rok temu
Ja na mój własny użytek znalazłem w tym wszystkim jeden naprawdę skuteczny sposób - nie objadać się wieczorem a jeżeli już naprawdę musisz - jedz samo białko (np. chudy ser, białka jajek), a zrezygnuj z węglowodanów (bez chlebka na kolację :wink: ) i tłuszczy (jak bez chlebka to i bez masełka :wink: ).
Dobra dieta, aeroby i 6 Weidera muszą dać efekty 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
ps.feniks o co się założyłeś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napewno jutro na czczo ide do lasu pobiegac zmiennym tempem i bede tak biegal codziennie poza wekendem. Do tego dochodzi rower, ktory jest u mnie nr 1 jesli chodzi o wszystkie sporty. Zapisalem sie jeszcze na aikido, zeby nabrac kondychy i zrecznosci, a przy tym spalic tluszcz. Poczekamy zobaczymy....jak narazie diety nie stosuje wcale, poza rankiem, bo wtedy jem nestle z mlekiem, banana a dopiero pozniej w poludnie cos powazniejszego. Wieczorem ogranicze wyzeranie wszystkiego z lodowki i sie okaze czy to przyniesie jakies rezultaty. Nie zakladalem sie z kumpelka o zadne pierdoly, ale chcialbym wkoncu dac jej do zrozumienia, ze to co mowi jest bujda, a mysle, ze bedzie zaskoczona, bo jakby nie patrzec jest cholernie uparta osoba - taka alfa i omega w kobiecej skorze
Czas pokaze czy bede mial na tyle silnej woli, zeby tej kobiecinie dopiec
Napisano Ponad rok temu
Jak A6W jest dla ciebie zbyt ciezka to zaczni cwiczyc tyle ile mozesz, pocwicz przez jakis czas a potem jak nabierzesz troche formy sproboj podejsc do niej jeszcze raz.
No i jak juz wczesniej mowilem, ruch, ruch i jeszcze raz ruch. Efektywne spalanie tluszczu zaczyna sie z tego co wiem dopiero po ok 0,5h treningu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takie slowa uslyszalem, od jednej znajomej, ktora stwierdzila, ze w moim wieku (26 lat) jak i pozniejszym nie ma mozliwosci miec 100 procentowego kaloryferka.
Ciekawe, bo Will Smith w "Ali" miał. Wyćwiczony przez parę tygodni diety i dobranego treningu.
W wieku 33 lat.
Napisano Ponad rok temu
Z tymi ramionami to pomacham sobie 2 razy w tygodniu hantlami na chacie, bo czas i kasa narazie nie pozwalaja mi na silke. Jednak mam roznego ciezaru hantle, wiec problemu z trenowaniem raczej nie powinno byc. A jak jest z jedzeniem czekolady i miesa? Tak sie sklada, ze jestem cholernie miesozerny i na dodatek nie stronie od czekoladki
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Co do ramion: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - ale to juz lekko zbaczamy z tematu
Napisano Ponad rok temu
PS: ABS II jest jednak znacznie bardziej "user friendly", zajmuje znaaacznie mniej czasu a poza tym 6 weidera po 4 tygodniach zaczyna się robić masakrycznie jednostajna i nużąca... ale niestety ABS-em tłuszczu nie spalisz....
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe, bo Will Smith w "Ali" miał. Wyćwiczony przez parę tygodni diety i dobranego treningu.
W wieku 33 lat.
To co tutaj piszesz ziomek, to racja. Można, tylko po co!? Albo inaczej - można, tylko jak?
Można też odwrotnie np. taki Robert De Niro, objadając się z masochistyczną konsekwencją, w ciągu czterech miesięcy przybrał na wadze 25 kilogramów, żeby odtworzyć La Mottę z możliwie największym realizmem.
I jeszcze co do diety, ja bym z białkiem nie przesadzał, węgle to jest to czego nam trzeba (sam zajadam się chlebem i jakoś specjalnie tłuszcz mi się nie odkłada.)
aha, dla własnej wiadomości stosuję piramidę żywieniową:
cześć!
Napisano Ponad rok temu
RobertP napisał:
W wieku 33 lat.
To co tutaj piszesz ziomek, to racja. Można,.....
Patrz na kontekst. Znajoma autora wątku twierdzi, że to niemożliwe w tym wieku. No to może się przekonać, że możliwe. Jak to drugorzędna sprawa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co robić/jak pomóc człowiekowi...który stracił przytomność ?
- Ponad rok temu
-
Pytanie-odnośnie treningu na mase
- Ponad rok temu
-
co robić, zeby sie nie zajechać?
- Ponad rok temu
-
Trening na masę z bieganiem ...
- Ponad rok temu
-
Sciagacz na kostkę!!