zapomnij o idealnym brzuchu...
Napisano Ponad rok temu
jak masz dostep do czegos innego od aikido np. boks, kickboxing wybierz raczej to. pomijajac juz wieksza przydatnosc tych dwoch treningi sa naprawde wyczerpujace i b. szybko zlapiesz kondyche. albo olej to zupelnie i kup worek, rekawice, popros niech ktos pokaze ci jak technicznie uderzac i po bieganiu 30min na worku i bedziesz wymiatal. kurde przy 197cm nie chcial bm cie spotkac w ciemnej ulicy
OT z w.smithem i alim. jak ja bym mial tyle kasy, czasu i sztab ludzi to tez bym tak wygladal :wink:
Napisano Ponad rok temu
Od jutra trzeba sie wziasc do roboty i co tu duza gadac zrzucic wkoncu te sadlo, ktore paskudnie wyglada. Kiedys biegalem 2 miechy nonstop dzien w dzien wstawalem z rana i po lesie cisnolem. Faktycznie, bylem w szoku, bo nigdy nie udalo mi sie zrzucic tyle tluszczu co wtedy, kiedy tak ostro sprintowalem. Niestety pozniej zaprzestalem tego i znowu nagromadzily mi sie faldy skorne. Najgorsze jest to, ze brakuje mi na tyle zaparcia, zeby robic cos systematycznie, zawsze mam takie zrywy. Robie wielkie postepy w krotkim czasie, a potem nagle wszystko odstawiam i znowu przypominam wielka tlusta kluche.
Teraz kondycja jako tako mi sie trzyma przez czesta jazde na rowerze, jednak zauwazylem, ze to nie daje efektu jesli chodzi o zbicie brzucha, wiec koniecznie trzeba dorzucic inny trening do tego.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NIe sluchaj znajomej wszystko zalezy od stopnia nadwagi - ja po zrzuceniu 50 KG worka z siebie - mialem strasznie rozciagnieta skore teraz mam mniej ale ja nigdy kaloryferka nie bede mial - chyba ze na operacje sie zdecyduje.
jezu.................. zrzuciles 50 kg????????? kurde jestem twoim fanem.... ja nie moge sie zabrac aby 5-8 zrzucic...
Napisano Ponad rok temu
ABS II i/lub (raczej jedno lub drugie) Aerobiczna 6 Weidera powinno pomóc. A jezeli masz jeszze troche tłuszczu i chcesz sie go pozbyć to moze zamiast normalnego biegania trening HIIT ?
(o każdym z nich była mowa już na 4um wiec radze poszukać )
Jstem na 24dniu i muszę powiedzieć, że jest już ciężko...
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
ja w pierwszym cwiczeniu najpierw podnosze jedna noge, potem druga - i to jest jedno powtorzenie. czyli lacznie kazda noga musimy machnac 6 razy - obiema nogami 12.Apropo tej 6 Waidera to przegladajac ta tabelke zastanawiam sie nad jednym.....przy pierwszym dniu jest zaznaczona jedna seria i 6 powtorzen. To znaczy, ze kazde z tych 6 cwiczen trzeba wykonac raz z siescioma powtorzeniami? Jesli tak to przy pierwszym cwiczeniu jedna noge unosimy szesc razy i potem druga tyle samo czy lacznie po 3 razy unosimy nogi?
pozdro
paniał?
Napisano Ponad rok temu
.. ale niestety ABS-em tłuszczu nie spalisz....
a Weiderem spalisz? bo chyba nie doczytalem ...
Napisano Ponad rok temu
no Weider to jakby nie patrzec trening aerobowy wiec chyba od tego jest, nie?.. ale niestety ABS-em tłuszczu nie spalisz....
a Weiderem spalisz? bo chyba nie doczytalem ...
Napisano Ponad rok temu
ja w pierwszym cwiczeniu najpierw podnosze jedna noge, potem druga - i to jest jedno powtorzenie. czyli lacznie kazda noga musimy machnac 6 razy - obiema nogami 12.Apropo tej 6 Waidera to przegladajac ta tabelke zastanawiam sie nad jednym.....przy pierwszym dniu jest zaznaczona jedna seria i 6 powtorzen. To znaczy, ze kazde z tych 6 cwiczen trzeba wykonac raz z siescioma powtorzeniami? Jesli tak to przy pierwszym cwiczeniu jedna noge unosimy szesc razy i potem druga tyle samo czy lacznie po 3 razy unosimy nogi?
pozdro
paniał?
hmm, ja robiłem tak jak ty do 15dnia, a potem jednak stwierdziłem, że jak jest napisane w serii 6x to znaczy, że po trzy na noge, bo jak sobie wyobraziłem, ze mam tak machać po 40 powtórzeń w ostatnich seriach to doszedłem do wniosku, że to się mija z celem i się nie zmieszczę w wyznaczonym czasie. Wydaje mi się, że ćwiczenia są wystarczająco ciężkie i nie trzeba robić więcej niż jest napsiane w rozpisce, a ja już zaczynałem robić to ćwiczenie z dosyć wyrobioną rzeźbą brzucha, więc wiem co mówię :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ripperek sie klania bezpieczne chudniecie to 4 kg w miesiacu ja schudlem w 3 - 4
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedno powtorzenie = zrobienie nozyc jedna noga nad druga i odwrotnie i powrot do pozycji lezacej i znowu? (Czy moze rowerek l.noga do l.reki i potem p.noga do p.reki i pozycja lezaca?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a skakanka jakie da efekty?
no a ja bym włąśnie rzekł, że dobre
Napisano Ponad rok temu
zdradź jakie ćwiczenia, jaka dieta, jakie suplementy....
pozdro
Napisano Ponad rok temu
moze ktos to sensownie opisac? cwiczenie po cwiczeniu? i poprzec to jakimis obrazkami?
Napisano Ponad rok temu
robicie to w ten sposob?
Napisano Ponad rok temu
Rowerek i skakanka daje tyle co kazdy miarodajny ruch. A ze spalamy tluszczyk po 20 minutach rozruchu wiec na skakace trzeba bylo by skakac minimum 30 minut dziennie Wiec efekty do odchudzania nie daje takich jak miarodajny spacer czy jazda na rowerze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co robić/jak pomóc człowiekowi...który stracił przytomność ?
- Ponad rok temu
-
Pytanie-odnośnie treningu na mase
- Ponad rok temu
-
co robić, zeby sie nie zajechać?
- Ponad rok temu
-
Trening na masę z bieganiem ...
- Ponad rok temu
-
Sciagacz na kostkę!!