KLIPS - kto przez niego zgubił nóż?
Napisano Ponad rok temu
A tak na serio - zgubił ktoś swoje "cacko" przez klips?
Pozdro
yacca
Napisano Ponad rok temu
ja swoje koziki i nie tylko bo latarki tez i toola, nawet jak latem nosze w krotkich gaciach szortach czy jak tam to zwal to sie nie martwie
czy biegam, skacze z drabiny, wysiadam z samochodu cholera wie co jeszcze bym robil wiem ze zawsze jak siegne do prawej kieszeni bedzie tam kozik
Napisano Ponad rok temu
Głównie wtedy, kiedy najpierw siedziałem ( w autobusie, na imprezie), a potem wstałem i zacząłem podskakiwać (tańczyłem, biegłem do metra). W pozycji siedzącej nóż się czaem przekreca prawie do poziomu, a potem, jak zaczynam skakac, to się zsuwa całkiem już.
Napisano Ponad rok temu
nosząc na klipsie wewnątrz kieszenie nie ma takiej możliwości
jak sie urwie klips nóż po prostu wpadnie do kieszeni
Napisano Ponad rok temu
Jego klips to chyba dla jaj jeno jest...
Ale nie wyobrażam sobie, zeby zgubić w ten sposón Amphibiana, czy folder Stridera, naprawdę mocno trzeba szarpnąc, zeby je wyrwać zza paska. Co nie zmienia faktu, że folderki i tak noszę w kieszeni.
Pzdr.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Guest_budo_Gacor_*
Napisano Ponad rok temu
wszystko ok jak uslyszysz, ze noz spada na cos twardego, ale jak wpadnie w snieg, lub trawe i sie nie zorientujesz, to moze byc tragedia, no chyba, ze nie nosisz foldera za 1000pln :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O, to toNigdy nie wypadł mi nóż
Klips w M21 trzyma sie cargo w M65 jak zloto, a Piczka nawet cieniutkiej keszonki w kamizelce nie chce puscic latwo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
O, to toNigdy nie wypadł mi nóż
Klips w M21 trzyma sie cargo w M65 jak zloto, a Piczka nawet cieniutkiej keszonki w kamizelce nie chce puscic latwo.
Masz Pikę? Faktycznie obłazi z klipsa lakier?
Napisano Ponad rok temu
poza tym poprostu czuje się jak z klipsem coś nie tak :wink:
Napisano Ponad rok temu
W nowych benchmade'ach wszystkich obłazi. I nie tylko. Ostatnio dostałem z lokalnego forum give away nową endurę (oczewiście z oddarunkiem - przesądy), też w parę dni na rogach klips oblazł, chociaż traktuję ją deliCatnie.Masz Pikę? Faktycznie obłazi z klipsa lakier?
Napisano Ponad rok temu
No, offtopujcie dalej
Napisano Ponad rok temu
Parafrazując dowcip o żyrafie:
a jak już założysz te M65 i wsadzisz w kieszeń cargo "maleńkiego" M21, to jak u ciebie z bieganiem?
Jestem strasznie ciekaw, czy Ci się taki kawał noza nie obija o kolano przypadkiem...
A co do mojego ponoc niestandardowego miejsca na folder, to próbowałem nosic przez ostatni tydzień w kieszeni, ale niewygodnie. Za długo przeba szukac, żeby wyciągnąć.
Zresztą, teraz i tak mam problem z głowy, bo mój Monochromik jest w drodze na Mdagaskar :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kieszeń
ramię mojego Falcona :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ano nieco odlazi, ale nie caly, tylko troszke. W kazdym razie zawsze moge sobie zamowic nowy klips za friko od BMW nowych benchmade'ach wszystkich obłazi. I nie tylko. Ostatnio dostałem z lokalnego forum give away nową endurę (oczewiście z oddarunkiem - przesądy), też w parę dni na rogach klips oblazł, chociaż traktuję ją deliCatnie.Masz Pikę? Faktycznie obłazi z klipsa lakier?
Hmm, u mnie cargo zwykle sa zaladowane roznym ustrojstwem tak ze jak zaczynam biec to musze zrobic pare krokow, zanim cargo ruszy z miejsca i zacznie biec za mna W kazdym razie nie biegam za duzo a jak musze to tylko krotkie sprinty. Nie przeszkadza za duzo, w koncu nie biegne maratonu.Liczmistrz:
Parafrazując dowcip o żyrafie:
a jak już założysz te M65 i wsadzisz w kieszeń cargo "maleńkiego" M21, to jak u ciebie z bieganiem?
Jestem strasznie ciekaw, czy Ci się taki kawał noza nie obija o kolano przypadkiem...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Axis Rulez !!!!
- Ponad rok temu
-
Gorąca woda a nóż
- Ponad rok temu
-
Pochwa Shrapnela
- Ponad rok temu