Karate Kyokushin
Napisano Ponad rok temu
zadko sie widzi osobe majaca 18 lat i brazowy pasek a co dopiero 16 :roll: :wink:
Napisano Ponad rok temu
czy ja wiem czy inne wymagania ... jak wszedzie nie ma jakies zaleznej zasady ... ktos jest dobry zdaje szybciej ktos slabszy zdaje wolniej... nie zebym sie cos wywyzszal czy cos... poprostu no to chyba normlane nie ma co tlumaczyc. Zadko ? na zawodach rok temu mistrzostw Polski juniorow full kontakt bylo sporo brazowych pasow. Z reszta kurde zalezy ile kto trenuje,a tak wogole pas az tak wiele nie mowi bo bardzo czesto jest tak,ze brazowy pas przegrywa z zilonym itp... pozdroIFk i inne wymagania pewnie. dlatego ...bez urazy oczywiscie
zadko sie widzi osobe majaca 18 lat i brazowy pasek a co dopiero 16 :roll: :wink:
Napisano Ponad rok temu
bo nie wiem jak byłem jakis czas temu na egzaminie w Krakowie to Shihan sie zastanawiał czy dopuścić kolesia do egzaminu na 4 kyu bo nie miał 18 lat.
Napisano Ponad rok temu
hehehe nie nie nie to nie my... calkiem inna bajka ,a tez slyszalem o takich akcjach ... ogolnie smieszne zamieszanietyAln jesteście w PZK
bo nie wiem jak byłem jakis czas temu na egzaminie w Krakowie to Shihan sie zastanawiał czy dopuścić kolesia do egzaminu na 4 kyu bo nie miał 18 lat.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sinkyokushinkai pytanie
- Ponad rok temu
-
sensei Miroslaw Zuziak Bielsko Biala - pytanie
- Ponad rok temu
-
Shotokan na ulicy
- Ponad rok temu