Rozdwojenie jaźni
Napisano Ponad rok temu
nie może się biedaczek zdecydować w której federacji chce ćwiczyć, na koszulce co innego a na spodenkach co innego
aż sie prosi zacytowac : "osiłkowi w żłoby dano..."
oby tak dalej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poczytaj, popatrz i bedzie wszystko jasne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mój drogi zapominasz o 1 ważnym fakcie, że kiedyś Instytut i Stowarzyszenie to było 1 organizacją.
I jak widać koszulka jest reminiscencją dawnych czasów kiedy wszyscy trenowali razem.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
reminiscencja - trudne słowo?polecam Kopalińskiego :twisted:
Napisano Ponad rok temu
kral przybliz troche faktów albo nie pisz bzdur
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ze strony nie wynika też aby gosc cos umiał
a bzdur nie pisze bo widziałem go w "akcji" - żenada
pozdr
Napisano Ponad rok temu
moja droga to ty chyba zapominasz o ważnym fakcie, jeżeli działa się w ramach pewnej organizacji to należało by sie w pewien sposób z nią identyfikować. obowiązują pewne zasady, wzory zachowania i ubioru - zwłaszcza jeżeli pełni się jakąś role w tej organizacji (czytaj instruktor). wyobraż sobie taką sytuację: oficer Wojska Polskiego szkoli poborowych i na zajęcia wychodzi ubrany: dół spodnie od polskiego munduru, a góra to bluza od munduru np niemieckiego - o czym może to świadczyć????
troche logiki
------------------------------------------------------------------------------------------
logika - trudne słowo? polecam prof. T. Kwiatkowskiego "Logika ogólna" :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o tym że ma w praniu ? czy go okradli ? a moze uciekł z planu filmowego , nie szata zdobi człowieka tylko jego umiejetności, jak dla mnie taki gośc moze miec na sobie strój kosmonałty ale żeby cos umiał na poziomie instruktora, instruktora nie odbiera sie w kryteriach czy jest dobrym fajterem tylko czy dobrze uczy i czy ma dobre podstawy
może brak szacunku dla tego co sie ćwiczy??? sry ze sie wtracam ale ja gdybym na pierwsze zajecia jujitsu przyszedl w judoce to by sie nic nie stało,ale gdyby moj instruktor przyszedl w koszulce polo z napisem tkd to bym sie dziwnie poczul. Ćwicząc sw chcemy się z nią w pewnien sposób utożsamić. To wszystko owszem są duperele, ale jesli jestes instruktorem i bierzesz od gosci kase, to powinno cie stac na odpowiedni ubior.
Tylko teraz nie robcie ze mnie pedanta, bo dla mnie i tak najbardziej licza sie umiejetnosci. Nie wiem jak bardzo wyraźny jest podział na stowarzyszenie i instytut, ale im wiekszy tym gorzej dla tego pana :wink: :wink:
p.s. to było pół żartem pół serio
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy warto trenowac krav mage zeby obronic sie na ulicy?
- Ponad rok temu
-
KM Notebook ... gdzie i kiedy ?
- Ponad rok temu
-
Systiema
- Ponad rok temu
-
PRZETRAG NA INSTRUKTORA
- Ponad rok temu
-
Jak oszczędzić 600plnów i zdobyć P1 ;-)
- Ponad rok temu
-
Filmiki
- Ponad rok temu
-
ŚLĄSKIE CENTRUM KRAV MAGA ZAPRASZA NA WSPÓLNE TRENINGI
- Ponad rok temu
-
Fotografie z treningów systemu MCMAP- US Marines...
- Ponad rok temu
-
selous scout gdzie mozna się czegoś dowiedzieć?
- Ponad rok temu
-
ZBAWIENY WPŁYW KRYTYKI NA OJCA DYREKTORA
- Ponad rok temu