Najlepsza walka w filmie
Napisano Ponad rok temu
Ja mam kilka propozycji:
"Prawa Reka Boga" - Jackie Chan walczacy z murzynkami
Jedna z lepszych walk z udzialem Jackiego to jak walczyl z barczystym gosciem w komnacie....kurka tytul mi wylecial, mozliwe ze to byla ktora z opowiesci policyjnych....moze ktos mnie oswieci?
"Najlepsi z Najlepszych 1" - finalowa walka Tonny`ego Lee z DejChanem, tak swoja droga to sa bracia w rzeczywistosci :-)
"Wejscie Smoka" - Bruce Lee w starciu z gosciem z blizna na czole 8)
"Tylko dla najlepszych" - finalowa walka
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to Rocky4 to chyba ta część w której walczył z ruskiem( mi sie tam podobało)
I większość filmów z Jackie Chanem tytułów nie pamiętam :twisted:
pzdr 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Armour of God
[quote] Jedna z lepszych walk z udzialem Jackiego to jak walczyl z barczystym gosciem w komnacie[/quote]
Wheels on meals
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spadaj od rockiego, to jest ledendarny film i obiekt kultu, a nie matral kombat, scorpion, sub zero, reiden i te klimaty :-)a Rocky to nie bajka?
Napisano Ponad rok temu
PS> Przy okzaji- jest to moj pierwszy post na forum wiec wypada mi sie przywitac. Forum czytalem juz od dosc dlugiego czasu wiec badzcie spokojni- nie bedzie ze mna wiekszych problemow Witam wszystkich!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Główny bohater w Ong Bak reprezentuje Muay thay nawet niezle. Akrobatyka to tez nie jego slaby punkt.
Jet Li ma tez dobre filmy jak np Pocalunek smoka (kiss of the dragon) lub Od kolyski az po grob (From cradle to the grave) z udzialem DMX'a
Romeo musi umrzec (Romeo must die) tez bylo niezle
Dla mnie najlepsze filmy z walkami to te z udzialem Jackie'ego Chan'a, i Jet'a Li.
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Skoro jestesmy przy walkach filmowych. Czy ktos zna tytul filmu z Brucem Lee w ktorym walczy z Chukiem Norrisem (mam nadzieje ze nie przekrecilem pisowni nazwiska)?
"Droga Smoka" walczy tam z Chukiem pod sam koniec filmu.
Napisano Ponad rok temu
i rozwalenie pierwszej szkoly lowami po ostrym treningu w "fighter in the wind".
i przestancie robic z budo sherdoga z tematami najlepszy/najwiekszy/najdluzszy/naj.../etc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na drugim miejscu finalowa walka z blond ochroniarzem w Oldboyu.
Cos je laczy - pewna nieuchwytna nutka realizmu :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A widzieliscie moze walke, gdzie po jednej stronie stal sympatyczny grubasek "Samo", walczacy na rakiety tenisowe, a po drugiej taki blondas z jasna brodka walczacy na dlugie noze? Nie pamietam niestety tytulu, ale walka byla naprawde niesamowita 8)
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Formy kata do muzyki ...
- Ponad rok temu
-
MYTH - Jackie Chan
- Ponad rok temu
-
!!!!!!Rocky 6!!!!!!!!