04.11 - 05.11.2005 Staż z Giampietro Savegnago 8 DAN
Napisano Ponad rok temu
Więcej szczegółów na stronie Polskiej UniiAikido [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Tą razą sobotnie treningi będą jeden po drugim ?
PS. Ktoś z Forum się wybiera…?
Napisano Ponad rok temu
A jeżeli tak, to może jakieś znaki rozpoznawcze ustalimy? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Zadnych znakow rozpoznawczych!
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że Lublin stawi się silną ekipą wszystkie lubelskie lenna też :wink:Jak beda koledzy z Lublina, to ja sie za faceta przebiore i wystapie incognito
Enyłej, jakby co, to ja dla poznaki :wink: będę ćwiczył z Trybuną Ludu pod pachą
Rozumiem, że Ciebie poznam łatwo po okularach z doklejonym nosem i wąsami ?
Ktoś jeszcze będzie...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gambit, ile miales latek w 91 roku?
Cwiczyles juz pewnie swoje pierwsze ukemi przy spadaniu z nocnika, co?
Napisano Ponad rok temu
To z tego stazu wlasnie kolega Pancer, podowczas pierwszy uczen niejakiego senseia RH, wrocil do stolycy z sercem rozdartym niczym ta rozdarta sosna z japonskiej ryciny, a potem stalo sie to, na co od dawna sie zanosilo.
Ech... jedno efektowne yonkyo po wlosku i taki przelom w zyciu wiernego uchideshi :roll:
Wystawie chyba to zdjecie senseia Savegnago z Pancerem na licytacje, bo ten moment zaiste wywolal wielki przelom w warszawkim aikido.
Napisano Ponad rok temu
Fajne zdjecia sobie przegladalam w swoim domowym archiwum. Z pierwszego stazu z s. Savegnago na ktorym bylam w Szczecinie. Zdjecia sa czarno-biale, co wskayzwalobz na jakis 91 lub 92 rok. O, nawet kolega Pancer figuruje na jednym zdjeciu, na pierwszym planie, jak mu sensei Savegnago yonkyo zaklada.
Gambit, ile miales latek w 91 roku?
Cwiczyles juz pewnie swoje pierwsze ukemi przy spadaniu z nocnika, co?
Ruda, okres masz? Sprowokowałaś dyskusję to nie bulgocz teraz.
Napisano Ponad rok temu
BTW: chetnie sobie kolege obejrze w akcji, na macie.
Jakis znak rozpoznawczy moze kolega sobie przyczepi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale nad czym, Nasz MarianostwórcoSZCZERZE MOWIĄC TO SIE ZASTANAWIAM...
Ł (zaciekawiony)
Napisano Ponad rok temu
Och, teraz sobie przypominam.
To z tego stazu wlasnie kolega Pancer, podowczas pierwszy uczen niejakiego senseia RH, wrocil do stolycy z sercem rozdartym niczym ta rozdarta sosna z japonskiej ryciny, a potem stalo sie to, na co od dawna sie zanosilo.
Ech... jedno efektowne yonkyo po wlosku i taki przelom w zyciu wiernego uchideshi :roll:
Wystawie chyba to zdjecie senseia Savegnago z Pancerem na licytacje, bo ten moment zaiste wywolal wielki przelom w warszawkim aikido.
Nie wystawiaj tylko wklejaj, chętnie oblukamy pancerowa grzywę
Napisano Ponad rok temu
To ostatnie bedzie najtrudniejsze, bo jeszcze tego nigdy nie robilam.
Prosze o cierpliwosc do piatku.
Ale na bujna Pancerowa grzywe to bym nie liczyla...
Napisano Ponad rok temu
Ha. Wielką moją checia jest pojechać. Ale 100%Jak beda koledzy z Lublina, to ja sie za faceta przebiore i wystapie incognito
Normalnie chciałbym pocwiczyć co by zobaczyć porządne aikido kobiece, zwłaszcza od takiej starej wyjadaczki, co z nocnika nie spadała Jak przyjedziemy to łatwo będzie ekipę poznać. Jak pojadą Ci co myślę, to siła chłopa będzie
A staż organizuje, Śląska akademia aikido.
Napisano Ponad rok temu
Ty, Gambit, ja przez tych parę lat forumowania myślałem, że Ty to ktoś inny aż do dziś, kiedy to zobaczyłem Twoją fotę w knajpie. Ale numer
Trenujesz u Irka? bo... śjakoś Cię nie kojarzę
Pozdr. h-k
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzie jest to zdjecie Gambita, pliZ?
Napisano Ponad rok temu
no Randall, nie wahaj sie, nalep sobie na placech Vortal Budo RuleZ, Ruda cie pozna i radoscia pocwiczycie Prawdziwe Aikido.Ha. Wielką moją checia jest pojechać. Ale 100%
Normalnie chciałbym pocwiczyć co by zobaczyć porządne aikido kobiece, zwłaszcza od takiej starej wyjadaczki, co z nocnika nie spadała Jak przyjedziemy to łatwo będzie ekipę poznać. Jak pojadą Ci co myślę, to siła chłopa będzie
A staż organizuje, Śląska akademia aikido.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staz z Nebi Vural w Zielonej Gorze 21-23.10...
- Ponad rok temu
-
budojo???
- Ponad rok temu
-
Uczyc czy nie, oto jest pytanie...
- Ponad rok temu
-
Kokyu
- Ponad rok temu
-
Nie jezdzisz na staze - to nie czytaj