i jesli tak jak temu zapobiegać ( jakies specjalne metody treningowe ?  :wink:  ) bo lubie chodzić na siłeczke i jakby mnie cos takiego dopadło to bym sie troszke zdenerwował
  i jesli tak jak temu zapobiegać ( jakies specjalne metody treningowe ?  :wink:  ) bo lubie chodzić na siłeczke i jakby mnie cos takiego dopadło to bym sie troszke zdenerwował   

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Chill mate!! czynnikiem  sprzyjającym hemoroidom jest tez chlanie oraz zaparcia (o ciążę Cie nie podejrzewam
  Chill mate!! czynnikiem  sprzyjającym hemoroidom jest tez chlanie oraz zaparcia (o ciążę Cie nie podejrzewam  wiec jak sie az tak boisz to je wyeliminuj. duża role odgrywają naturalne skłonnosci do powstawania rzeczonej choroby ... no generalmnie wyluzuj nie wszyscy cwiczący maja hemoroidy
  wiec jak sie az tak boisz to je wyeliminuj. duża role odgrywają naturalne skłonnosci do powstawania rzeczonej choroby ... no generalmnie wyluzuj nie wszyscy cwiczący maja hemoroidy 

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czynnikiem ryzyka jest też czytanie w kiblu - powaga!

Napisano Ponad rok temu
 Musze wyniesc gazety z kibla hiba  :wink:
  Musze wyniesc gazety z kibla hiba  :wink:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dowiedziałem się że poprzez chodzenie na siłownie mozna sie nabawić tego holerstwa Hemoroidów 8O
Napisano Ponad rok temu
Czynnikiem ryzyka jest też czytanie w kiblu - powaga!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu