"Maszyna do cięcia"??
Napisano Ponad rok temu
Sprawdzilem sobie z ciekawosci, czy Endura to to, co mysle, czy nie. Niestety, to to Po prostu niektore noze Spyderco (zlinczujcie mnie!) wydaja mi sie tak strasznie bezplciowe... zaliczaja sie do nich m.in. Endura i Pika. Po prostu totalnie mi sie nie podobaja wizualnie... Moze jest cos, co mozecie mi polecic? Wylacznie do cięcia, zadnego podwazania, wbijania w twarde etc.?? Moze byc tez Spydero, byle wygladalo jakos
Tylko prosze bez "skalpel se gosciu kup!"
(np. Manix mi sie podoba, Navigator rowniez... to chyba tyle w kwestii Spyderco )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam, kocham, kaleczę się od czasu do czasu... :twisted:
i wszytskim koleżnakom z wydziału się podoba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ParaMilka jeszcze od biedy wyglada... najbardziej w tych wczesniej wymienionych Spyderkach nie podoba mi sie to "charakterystyczne" przewezenie na styku ostrza i rekojesci, wynikajace z poszerzenia ostrza przez spyderhole. Po prostu mi sie nie podoba i koniec...
Ale widze, ze skupiliscie sie na Spyderkach wlasnie, a przeciez nie mowilem, ze zawezam wybor do Pajakow...
bionick wolne zarty, jakby mnie bylo stac na jakis noz WH, to bym tutaj nie pytal, tylko zamowil 20 roznych modeli, porownal i zostawil jeden, a reszte wyrzucil...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trochę tu dużo nadinterpretacaji (jak by to powiedział nowy pedryl Moniki w klanie :-) )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja podobnie jak Shit polecam Military.....
Umarłem
Zeby nie było.. Ja rowniez polecam Mili (ale to juz wszyscy chyba wiedza od dawna :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja też od zawsze to piszę, ale nie wiem czy jestem tak identyfikowany jak Ty :roll: więc nie wiem czy wszyscy od dawna wiedzą, że mam bzika na punkcie mili.Zeby nie było.. Ja rowniez polecam Mili (ale to juz wszyscy chyba wiedza od dawna :wink: )
Za wojnami gwiezdnymi nie przepadam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Miałem do tych wojen gwiezdnych dopisać, że Mili i tak rządzi i jeśli ktoś go raz tak dogłębnie zasmakuje to go zawsze wybierze. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lub Wegner Professional Hunters??
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nóż z głownią stałą
- Ponad rok temu
-
SOG X 42 kto mnie oświeci