UZI Defender LinerLock
Napisano Ponad rok temu
z góry dzięki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
ot zwykły folderek
postawiłbym go gdzieś poniżej CRKT
moim zdaniem za te cene nei warto
Napisano Ponad rok temu
Mój wybór leży pomiędzy Endurą a M21 - zupełnie inne noże (najlepiej było by kupić obydwa)
Endura moge mieć za 275 zł
A M21 (myślę że to ten M21 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) za 295 zł
Może rzuce monetą ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszystkie modele to klasa sama w sobie ale Spyderco to już klasyka klasyk
no i ta stal....aj do dzis żałuję że pozbyłem się swojej Endury..ale kupię sobię Delice..
zastanów sie do czego potrzebujesz takiego noża
-endura jest duża ale lekka
-M21 to pancerniak ale zależy w jakiej wersji..ten większy bedzie ciężki do kieszeni
-monochrome jest uniwersalny na EDC jak znalazł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W M21 napis "Taiwan" raczej nie przeszkadza. Co do "ciezkosci" powiem, ze mam dwa dyzurne foldery EDC - malutkiego Contraila (3") i M21-04 (obecnie u cynika, cholera). Mam tez M21-02, ale ni cholery mi nie pasuje. Jest bardzo poreczny, fajnie sie nim pracuje. Ale nie ma takiej przyjemnosci trzymania go przy pasie... po prostu M21 ma to do siebie, ze czasem trzeba sie nim pobawic, a wersja mini jest do zabawy kiepska
(wiem, jak zabrzmialo ostatnie zdanie )
Endury nie macalem, wiec nie wiem. To tylko w kwestii rozwiania watpliwosci w sprawie M21 - kup wersje 02, a po chwili bedziesz sobie mowil "cholera, fajnie by bylo jakby byl chociaz minimalnie wiekszy...". Zmienilem zdanie ostatnio - M21-04 dla mnie jest nie tylko wolem roboczym, ale i swietnym EDC. Ciezkim
Tutaj pare slow na temat: http://www.forum-kul...ndpost&p=908702
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mialem Endurę i to naprawdę maszyna do cięcia..VG 10 sprawdza się znakomicie...Miałem w łapach M21 i jeśli to ma być lekkie EDC do wszystkiego oprócz podważania czy wylamywania drzwi od golfa to endura....
ale pamietaj są gusta i gusciki..nie kupisz nie sprawdzisz....może za jakiś czas skusisz się na cos innego..znam gości którzy na EDC noszą 5 calowe Fixedy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha, zeby potem nie bylo "co wy mi zrobiliscie! Juz czwarty rok wszystkie pieniadze wydaje na noze, nie jem, nie spie, wypatruje unikatowych/nowych/upragnionych (niepotrzebne skreslic) modeli, rodzina mnie wyrzucila z domu, nie golilem sie od ostatnich Swiat, ten nalog jest okropny!". Nie mow, ze nie ostrzegalem...
(P.S. Pozyczy mi ktos pare stowek do nastepnej wyplaty? Bo na Bazarze jest swietna okazja... )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nagi M-21.04
- Ponad rok temu
-
Słowo na niedzielę
- Ponad rok temu
-
gerber harsey hunter tactical sheath
- Ponad rok temu