obozy:)
Napisano Ponad rok temu
przeglądając forum nie znalazem takiego tematu w którym były by opisane obozy na których byliscie, na ilu byliscie obozach itp. 8) 8)
prosze wszystkich o opisywanie obozów na których byliscie, ten który był dla was najfajniejszy, najbardzije męczący itp.
Ja osobiszcie nie byłem na rzadnym obozie poniewarz niedawno zaczełem swoją przygode z TKD ale jak tylko nadarzy sie okazja to wezme udział i zobacze jak to jest :-)
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
PS: Było to w Lubartowie
Napisano Ponad rok temu
Ja byłem tylko na jednym obozie. Było świetnie Do dzisiaj mam blizny na kościach 8) Był to obóz w ferie zimowe w 2005 r. Czyli nie tak dawno. Na nim było jakieś 120 osób a instruktorami byli: Jerzy Jedut VI dan i Jarosław Suska IV dan. Były 2 treningi dziennie jeden wspólny a drugi na grupy (wg. stopni), po 20:00 były konsultacje z instruktorami. Ale i tak większość grała w piłkę :D. Atmosfera była wyśmienita, pokoje i łazienki do kitu :-) ale to mało ważne. Najważniejszy był trening po którym każdy się czołgał Trudno ująć ten obóz w słowach... trzeba pojechać!
PS: Było to w Lubartowie
Jak nie da się ująć, w dupe na gas, jak to zwykle na obozach :wink:
Napisano Ponad rok temu
Co? Juz tu nie sciemniaj, na naszych obozach byl przeciez lajcik, po treningach nic nie czulem, a w szczegolnosci nogi mialem jakies takie z watyJak nie da się ująć, w dupe na gas, jak to zwykle na obozach :wink:
Napisano Ponad rok temu
Co? Juz tu nie sciemniaj, na naszych obozach byl przeciez lajcik, po treningach nic nie czulem, a w szczegolnosci nogi mialem jakies takie z watyJak nie da się ująć, w dupe na gas, jak to zwykle na obozach :wink:
A tam z waty, z waty to miałem ja, a ty ściemniałeś coś, że kolano cię boli czy coś takiego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten obóz organizował mój klub zaluje ze mnie na nim nie bylo;/:) ale w tym roku znaczy w ferie 2006 bede na 100% na tym oobozie ziomowym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
grupa zaawansowana miala wtedy naprawde mocne treningi...
pamietam ze po jednym z treningow, kiedy 1,5 godziny treningu za sprawa sabunima jeduta przedłuzyło sie w 140minutowy maratonkopania w tarcze, jak xwicze 6 lat w zyciu jeszcze czegos takiego nieprzezyłem nogi pod koniec treningu calkowicie odmawialy mi posłuszenstwa, proste dolyo wyciagałem uzywajac mieni plecow bo tych w noce juz nieczulem... (niemusze dodawac ze caly maraton kopniec poprzedziła rozgrzewka w stylu chłopakow z Lubartowa)
Ten trening utkwił mi szegolnie w pamieci bo jak dobrze pamietam wylało sie zemnie ok 3-4 kilogramow
pozdro600
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie to najlepszy był w NR bo zawsze to jakiś wyjazd ale i sam pobyt i treningi wspominam nieźle.Jedne przewalone na maxa a inne takie że spocić sie nie dało (co zależało z kim sie miało trenować :-) ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lodz nie jest nadmorskim miasteczkiem :wink:najlepszy oboz..to bylo latem 2003 roku w nadmorskim miasteczku..jak na zlosc zapomnialem nazwy..
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowe przepisy w TKD WTF
- Ponad rok temu
-
Arizona "Masters"
- Ponad rok temu
-
stopień mistrzowski