Zastanawia mnie jedna sprawa mianowicie co powinno sie robic zaraz po 30 minutowym bieganiu rannym po lesie?
Ja wczesniej zaraz po treningu robilem serie brzuszkow i pompek, a nastepnie goraca kapiel. Jednak doszedlem do wniosku, ze nie ma sensu trenowac zaraz po biegania, a kapiel za bardzo mnie oslabia. Ktos tam kiedys napisal, ze powinno sie wkladac nogi do lodowatej wody i trzymac przez chwile lub pryskiwac je prysznicem. Nie wiem czy to tak do konca dobre, wiec postanowielm sie spytac was fachowcow co najlepiej robic po bieganiu poza oczywiscie jedzeniem
 Tak powaznie jak biegam na czczo to pozniej goraca herbata i jogurt, a takie przwdziwe sniadanko dopiero 2 godziny pozniej.
   Tak powaznie jak biegam na czczo to pozniej goraca herbata i jogurt, a takie przwdziwe sniadanko dopiero 2 godziny pozniej. pozdro i czekam na ciekawe odpowiedzi

Tak wiec moje propozycje to wykapac sie, spozyc jakies jedzonko odzywcze, troszke lyknac jakiegos soczku i heja. Znam ludzi co biegaja na zawodach i oni w niczym nog nie mocza, bieganie, rozciaganie, kapiel i do domu.
  Tak wiec moje propozycje to wykapac sie, spozyc jakies jedzonko odzywcze, troszke lyknac jakiegos soczku i heja. Znam ludzi co biegaja na zawodach i oni w niczym nog nie mocza, bieganie, rozciaganie, kapiel i do domu.

) około 30-45 minut trase około 6 km. Początek wolniejszy, później stałym tempem i końcowe 2km przyśpieszałem żeby ostatnie 300 metrów sprintem przebiec. W domu nic niepiłem po bieganiu przez około 15 minut. Potem letni prysznic.
  ) około 30-45 minut trase około 6 km. Początek wolniejszy, później stałym tempem i końcowe 2km przyśpieszałem żeby ostatnie 300 metrów sprintem przebiec. W domu nic niepiłem po bieganiu przez około 15 minut. Potem letni prysznic. 

FaceBook
 FaceBook