Victorek Victorkowi nie rowny???
Napisano Ponad rok temu
Przegladalem ostatnio stronke z Victorkami bo zabiaram sie do kupna jakiegos nieduzego modelu coby oprocz standardowego foldera lezal sobie w kieszeni... wiadomo zawsze to troche wiecej narzedzi a nikt nie wie co sie kiedy przyda.. no ale do rzeczy:
trafilem na pare dziwnych anomalii typu dwa te same scyzoryki a dosc rozna cena lub scyzoryk z wieksza iloscia narzedzi jest tanszy od ubozszego... moze pare przykladow:
albo ja jakis niekumaty, ze roznic nie widze albo co ale na moj gusto to to:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i to:
to identycznie dwa te same scyzoryki a roznica w cenie 16 zeta...
dla odmiany [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] zaopatrzony takze w pilke jest o 6 zeta tanszy od [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , ktory to owej pilki nie posiada, oprocz tego jest identyczny... a zeby bylo calkiem do kompletu to ten [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest od poprzedniego o 13 zeta drozszy...
Gdzie w tym logika, bo ja juz szukajac jej doszedlem az do podejrzen innej stali ale... spokojnie bo to chyba nie ta bajka
Ktos moze mi to wyjasnic??
z gory dzieki
PS. a tak calkiem na marginesie to z czego (jakiej stali) Victorki robia swoje Victorki ??
Napisano Ponad rok temu
A stal w victorkach, to bodajże było coś zbliżonego do 440A
Napisano Ponad rok temu
Mała kryptoreklama : oglądałem ostatnio nożyki MTech'a, ładne wykonanie i przyjaźnie cenowo.
Napisano Ponad rok temu
a trojeczka oznacze że: .............
A w ogóle to najlepiej najpierw pytaj tutaj:
(nie mówie żeby od razu kupować u nich) po prostu się zorientujesz co i jak
Bo tutaj jest nawet chyba najwięcej wiktorów w jednym miejscu, także będzie Ci łatwiej coś wybrać. A sprowadzenie dowolnego modelu nie jest problemem. Na pewno masz jakiś sklepik z wiktorami w okolicy.
a victorek to fajna sprawa
I jeżeli rzeczywiście chcesz kupić jakiegoś wiktora, tylko nie możesz się zdecydować to Wyślij mi priva, mam ciut jeszcze lepsze zestawienie wiktorków
pozdrawiam
..........okładek kolor czarny
Napisano Ponad rok temu
nożyki MTech'a, ładne wykonanie i przyjaźnie cenowo.
Miałem jednego w rękach i to jest coś co należy sobie odpuścić
No i oczywiście człowiek szuka czegoś co ma wiele różnych ostrzy
Co do ceny to niezbadane są ścieżki marketingowców
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za wyjasnienie co i jak bo juz zaczynalem watpic i podejrzewac ze faktycznie jest tam jakas roznica, ktorej po prostu nie widze...
ov_Darkness Thx za stal.
Witia: otoz maly niedrogi folder standardowo nosze zawsze przy sobie, stary folderowaty wol roboczy tez... teraz chcialem czegos co kto wie moze przyda sie jakas inna jego koncowka niz ostrze
Mich123 thx za linka juz szperam.. jak faktycznie nie bede mogl sie zdecydowac na pewno sie odezwe
Pozdrawiam i dzieki jeszcze raz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ś.P Survival
- Ponad rok temu
-
Jest ktoś zainteresowany mini opisem maxpedition jumbo?
- Ponad rok temu
-
KNAK
- Ponad rok temu
-
kolejne "CUDO"
- Ponad rok temu
-
mactronic LED603
- Ponad rok temu
-
Czapka na zimę.
- Ponad rok temu
-
Jestem Krzesimieszkiem ?
- Ponad rok temu
-
moja kurtka..
- Ponad rok temu
-
nieśmiertelniki, brygada pancerna (prośba o krótki wykład )
- Ponad rok temu
-
Ciepła kurtka
- Ponad rok temu