poszukuję specyficznego combo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba, ze jakis victorinox (sa modele otwierane jednorecznie) bedzie mial podobny patent
Napisano Ponad rok temu

Mozna wykorzystac klinge i zrobic sobie cos innego.
Napisano Ponad rok temu
Chetnie skożystam. Nie wiem gdzie poszukać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 - Spyderco A.T.R. C70 Ti w wersji serrated. Nie niszczą żadnego materiału, z którym miały do czynienia - genialne do zastosowań kuchennych (brutalny test pomidorowy ten folder przechodzi z oceną 10 na 10 możliwych).
   - Spyderco A.T.R. C70 Ti w wersji serrated. Nie niszczą żadnego materiału, z którym miały do czynienia - genialne do zastosowań kuchennych (brutalny test pomidorowy ten folder przechodzi z oceną 10 na 10 możliwych).[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Szkoda, że już go nie robią w wersji S30V + Ti
 - (Sal chyba popełnił drobny błąd marketingowy w pozycjonowaniu tego naprawdę dobrego produktu, ale VW Phaeton też się nie sprzedaje :wink:  ) - to jedyny znany mi folder, który dorównuje legendarnemu pikutkowi Victorinoxa w precyzji i ostrości cięcia...
   - (Sal chyba popełnił drobny błąd marketingowy w pozycjonowaniu tego naprawdę dobrego produktu, ale VW Phaeton też się nie sprzedaje :wink:  ) - to jedyny znany mi folder, który dorównuje legendarnemu pikutkowi Victorinoxa w precyzji i ostrości cięcia...Pozdrawiam,
See...
Napisano Ponad rok temu
dokłądnie w folderku bo jest to bodajże jedyny model który ma dziure w ostrzu i da sie rozkłądać jedną ręką
jest combo ale odwrotne - zęby są od czubka do połowy klingi - czyli odwrotnie niżtypowe combo
z tego co piszesz powinien idealnei spełniać Twoje wymagania
niestety nie pamiętam modelu ale kosztuje ok 150 pln
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Po 2 latach... Po 2 latach...- Ponad rok temu 
- 
			 Linerlock&Detent-ball..-ZUŻYCIE Linerlock&Detent-ball..-ZUŻYCIE- Ponad rok temu 
- 
			 Proba apratu Proba apratu- Ponad rok temu 
- 
			 lepiej późno niż wcale... lepiej późno niż wcale...- Ponad rok temu 
- 
			 Powłoki ochronne i wykończenia głowni a opór podczas cięcia. Powłoki ochronne i wykończenia głowni a opór podczas cięcia.- Ponad rok temu 
- 
			 Pa pa... Pa pa...- Ponad rok temu 
- 
			 Po co mi te wszystkie graty... Po co mi te wszystkie graty...- Ponad rok temu 
- 
			 Jak działają balisong'i? Jak działają balisong'i?- Ponad rok temu 
- 
			 Warte cos sa te ostrzalki? Ma moze ktos? Warte cos sa te ostrzalki? Ma moze ktos?- Ponad rok temu 
- 
			 khukri emersona khukri emersona- Ponad rok temu