Filmy- Mistrz Świata Low Kick -ŁUKASZ JAROSZ
Napisano Ponad rok temu
Uwagi:
po wejściu na strone należy odczekać ok minuty i kliknąć na "download " w prawym górnym rogu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
P.S
W następnym tygodniu wystawie nowe linki do filmików, bardziej aktualne.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Śmiesznie wygląda ta pierwsza walka - prawie nie widac kopniecia po ktorym nastapilo KO - wyglada jakby mu sie koles sam przewroc a poza tym u mnie dzek jest niezgrany z obrazem i w momencie w ktorym koleś pada slychac juz okrzyki radosci z trybun
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja dziekuje równiez
Śmiesznie wygląda ta pierwsza walka - prawie nie widac kopniecia po ktorym nastapilo KO - wyglada jakby mu sie koles sam przewroc a poza tym u mnie dzek jest niezgrany z obrazem i w momencie w ktorym koleś pada slychac juz okrzyki radosci z trybun
dokładnie, masz racje ,dzwięk nie jest zgrany z obrazem, klatką.
JA to bym się nie wystawiał specjalnie na takiego strzała
Do dwóch dni będą nowe, bardziej aktualne filmy
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Chyba będę jednak za Saletą ....
Napisano Ponad rok temu
......... Jarosz jest tu klasą sam dla siebie. To dobry zawodnik. Rywale kompromitująco słabi, wręcz beznadziejni. Szczególnie ten niski bamber z walki na Węgrzech. Przecież on dostałby solidny wpieprz, nawet na "średniej" grupie u mnie. Nie mówiąc już o tym że nikt by go do zawodów nie wystawił. Ogólnie kolesie byli tłem, dla Jarosza to były treningi z ruchomymi workami. Zażenowało mnie jedno - sytuacja po nokaucie w MP. W sytuacji gdy zawodnik leży i jest mu udzielana pomoc, całkowity brak szacunku Jarosza z ekipą dla rywala. Rozumiem że mozna okazać radość ze zwycięstwa, ale radosne pozowanie do zdjęć na ringu w momencie gdy przeciwnik jeszcze się nie pozbierał, to lekki wstyd. U mnie w klubie trener jako podstawową zasadę wpaja nam SZACUNEK do przeciwnika. Bez względu na jego klasę. W czasie moich 10 lat treningów judo, także szacunek był na pierwszym miejscu. Ktoś kiedyś może też nauczyć Jarosza pokory i zrobić tak jak Mike Bernardo po znokautowaniu Garego Goodridge (Gary padł nieprzytomny po bombie Mikea, po czym Mike podbiegł do niego, położyl mu stope na głowie i pozował do zdjęć z uniesionymi rękami - totalna kompromitacja Bernardo).
Chyba będę jednak za Saletą ....
Stary!!!posłuchaj!!!Oglądnij jeszcze raz walkę i zobacz jak jest naprawde. Po pierwsze JArosz nie pozuje do zdjęcia na tle leżącego przeciwnika. Porównanie do Mike Bernardo nie jest na miejscu. Przeglądnij to raz jeszcze chłopie i popatrz, że JArosz podchodzi do przeciwnika tuż po tym jak udzielono mu pierwszej pomocy i pyta co z nim. Twoim zdaniem co powinien był zrobić po KO JArosz???Skoczyć i pomagać mu w reanimacji. Ty zapewne byś tak zrobił???co???I jeszcze przypadkowo ( udzielając pomocy)znając specjalistów takich jak ty załatwić chłopaka na dobre.
NIe !!!!JArosz odsunął się i pozwolił by zajeli się przeciwnikiem specjaliści. I tak było.
Po tym wszystkim raz jeszcze podszedł do przeciwnika i jego trenera uscisnął rękę i podziękował za walkę.
Bardzo cię proszę oglądnij to jeszcze raz i zobacz ja było.
Co wiecej nie obrażaj przeciwników mówiąc, że byli kelnerami ( kompromitująco słabi)bo nie byli i nie są. Przeciwnikiem w Nowym Sączu był JAcek Puchacz. Kilkukrotny Mistrz Polski w Kicku w wadze ciężkiej i wielce utytuowany zawodnik. Na pewno nie życzyłby sobie żebyś nazywał go kelnerem. To obrażania byłych mistrzów uczą cię na treningu. To Ty jesteś kelnerem!!!. Co do zawodnika z Debreczyna to nie jestem pewien. Ale leszczy się nie wysyła na takie zawody.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jarosz znokautował przeciwnika, zdjął kask i rękawice, zapozował radośnie do zdjęć i po tym wszystkim przypomniał sobie o leżącym przeciwniku, proponuję sam obejrzyj ten fragment. Przecież każdy to widział. To po pierwsze.
Po drugie nikogo nie obraziłem w swojej opinii. Żadnego z zawodników nie określiłem "kelnerem", co próbujesz mi wmówić. Napisałem że są beznadziejnie słabi a nie że są "kelnerami" - prześmiewczo.
Nie wiem ile tytułów zdobył w kicku przeciwnik Jarosza, a nawet go zupełnie nie znam bo jestem z Muay Thai. Jednak nic nie zmieni faktu że był to przeciwnik słaby. O tym drugim gościu z Węgier wcale nie wspomnę, bo co to za rywal który nie potrafi wyprowadzić żadnego dobrego ciosu?
Prawda jest taka że, jak to słusznie zauważył kiedyś kolega "zzz" waga ciężka w kicku jest mizerna. Wszyscy lepsi zawodnicy przerzucają się na boks gdzie można zarobić lepsze pieniądze. Gwarantuję Ci że kilku chłopaków ode mnie z sekcji, pokazałoby dużo więcej niż węgierski rywal Jarosza.
A jeżeli chodzi o mnie to masz rację - jestem jeszcze kelnerem, ja dopiero uczę walki.
Mam jednak solidne podstawy w temacie poszanowania rywala w walce. Miałem i mam świetnych nauczycieli. Niech da Ci do myślenia np. to że mój obecny trener, na turnieju na którym Jego zawodnik mocno znokautował rywala - pierwsze co zrobił, to wbiegł na ring i pobiegł do zamroczonego chłopaka udzielić pomocy i zobaczyć czy nic poważnego się nie stało. Dopiero później pogratulował swojemu zawodnikowi. Poza tym znam wiele takich przykładów. W Tajlandii nie ma żadnego gwiazdorstwa w ringu. Wielkich światowych zawodników cechuje pokora. Bo w tym sporcie dziś znokautujesz a jutro możesz sam leżeć.
Wracając do Jarosza, to nic do niego nie mam. Uważam tylko że w tej sytuacji się nie popisał. Każdy ma prawo do opinii. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Pozostaje mi poprosić znajomego , żeby przesłał mi jakieś inne walki z lepszymi zawodnikami.
Może ma już Filmy z MŚ z MAroko albo ME 2004 z CZarnogóry.
Ale tam też pewnie będą słabi zawodnicy.Co glovkan??
A tak nawiasem to co ty trenujesz? RAz mówisz o szacunku o jakim nauczyłeś się w JUDO a raz o Muay Thai. Może ty grasz tak naprawde w szachy??TAk czy inaczej wrzuciłem na net pare filmików, bo są efektowne, fajnie sie ogląda.
Nie ma się co sprzeczać. DAjmy sobie z naszymi uwagami spokój i uczmy się od lepszych od nas!
Napisano Ponad rok temu
Co do mnie to trenowałem Judo od 1991 roku do 2000. Potem były epizody w vale tudo i kick boxingu. Aktualnie zacząłem drugi rok treningów Muay Thai i jeśli nic nie stanie na przeszkodzie np. kontuzje, to chciałbym jeszcze powalczyć w ringu, jeszcze w nim nie walczyłem na oficjalnych zawodach. Szachów nie lubię
Co do Twoich filmików to zajebiście że je wrzucasz. Dzięki temu forum jest ciekawsze i dzięki Ci za to. Można przy tym pogadać na inne tematy niż to "gdzie jest najlepsza sekcja w danym mieście". Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Tomsonik, dzieki za filmiki. Mialbym wielka prosbe. Czy masz moze dostep do jakis walk Roberta Żytkiewicza, ktory w Maroku zostal wicemistrzem świata ??
pzdr
W tym momencie nie mam.Ale w dalszym ciagu czekam na filmy z Maroko. Mysle, że wsród tego co dostane będą także te walki. Jesli tak to umieszcze je.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Zaznaczam, że słaba jakość ale ciekawe KO.
Napisano Ponad rok temu
Żaden z linków nie działa.
stary wszystko działa!!!
trzeba poczekac 45 sek az sie pojawi link.
Albo moze nie maz kodeków i filmiki nie chodza.
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj coś nie bardzo szło,te pierwsze spróbuje wieczorem ściągnąć,pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Wklejasz walki Łukasza więc zapewne jesteś z Rabki?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nigdzie niema tajskiego :(:(
- Ponad rok temu
-
MUAY THAI, KICKBOXING - Bytom
- Ponad rok temu
-
Brewster obronił pas WBO
- Ponad rok temu
-
Kick-boxing i Thai-boxing w Jaworznie
- Ponad rok temu
-
Jaki worek?
- Ponad rok temu
-
sport vs. używki !!
- Ponad rok temu
-
Boks w Szczecinie dla małolata :P
- Ponad rok temu
-
W USA dyskusja o zakazie uprawiania boksu zawodowo!
- Ponad rok temu
-
Hetman Białystok, treningi
- Ponad rok temu
-
worek treningowy
- Ponad rok temu