Duncan, nie musisz mnie lubieć.
Nawet niczego od ciebie nie wymagam, bo nie masz jaj...
Jesteś uroczy. Wiesz o tym?
1. ostatnio mało pisze, bo nie mam za dużo do napisania. a jak coś pisze, to z humorem. Nie umiesz go zrozumieć? przykro mi, nie mój problem.
Zaraz, zaraz powiem ci co jest twoim problemem...nie ma co, gratuluje poczucia humoru, jakie ono na poziomie i w ogóle.
2. Nie byłem na zlocie pijany(nie aż tak) teraz nie pije w ogóle.
Jesteśmy z tobą.
3. ludzie mnie lubią, pewnie mają ku temu powód.
Pewnie, ze mają! Poczytaj swoje posty...są komiczne (dla niektorych), tybyś nie lubiał kogoś kto cie bezprzerwy rozśmiesza? Skogo zawsze mozna się pośmiać? Tutaj dwudiestoparoletni kaprla pisz, jak sie masturbuje tutj sie przebiera w zołnierza..smieszne, rynsztokowo... A co do tego przebierania, to koronkową bielizne tez sobie zakładasz? W kogo jeszcze sie przebierzesz? Nie wiesz kim jestes? Aaaa, mały kapralek chce sie pobawić w wojne? A potem w dom...alboe, ni, w to sie bawią dziewczynki, kapralek, pobawi sie np...w wyscigi samochodowe, i zdumą zamiesci swoje zdjecia w kasku rowerowym na taczkach...w mundurze marines
Chcesz wpierdol? wpadnij na zlot. bez rękawic. zobaczymy jaki będziesz kurwa mądry.
Popatrz na swój poziom. Przykre prawda? Prostaku...
Zachowujesz sie jak dzieciak, a myślisz, ze jesteś dorosły. Wiesz, ja nie wiem, czy to twoje przbieranie sie niepodchodzi pod jakąś dewiacje? Powiedz, dojzały mezczyno, ty naprawde myślisz, ze jak załozysz mundur to jesteś żołnierzem? Czujesz lekkie podnieceni, jak to robisz?
I te zdjecia na forum...miodzio...tak cie to wszystko pasjonuje...wojna, wojsko ("fale" na swojej dziewczynie tez robisz?), broń itp itp itp, wiedz moze udowodnij! Idź do Legii Cudzoziemskiej! Choc tam ponoc z taki bojowymi tatuażami jak ty masz nie przyjmują..
...a w WP chociaż byłeś? Jesteś po
zerem . I tak sie zastanwiam, gdybys my kidykolwiek, przypadkowo (innej mozliwosci nie ma) spotkali się rzeczywiscie, to co byś zrobił? Tak, tak wiem...zaje..ł mi
, ale nie, mówie serio, jąkanie sie, i nerwowe patrzenie w ziemie lub po bokach? Ucieczka? Czy moze jakś nieudolna próba...nie, co ja mówie...nie ma takiej opcji.
Mój brat słucha Peji...czasami cos usłysze (choc to wyraźnie nie moja muzyka), w jednym wersie jest taki rym, na temat Leroy
"
Leroyek, Leroyek, kupa gówna, mały gnojek", i wiesz, w tym kontekscie słowo "Leroyek" i "Kapral" brzmią tak samo...