Sztuczne szczeki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
leżeMam pytanie, czy mozna gdzies dostac taka sztuczna szczeke jak mial Nastula w pride?? badz tego typu ??
Napisano Ponad rok temu
leżeMam pytanie, czy mozna gdzies dostac taka sztuczna szczeke jak mial Nastula w pride?? badz tego typu ??
Bo, jak to jest, ze jak pisze: "Combat fantazjujesz"-co jest jakims komentarzem, jakims moim podsumowaniem, słów, w tym przypadku Combata, to słysze, ze mój komentarz "nic nie wnosi do tematu" i ze to "spam", a jak przykładowo taki Mesjasz, walnie za cały swój post- " "to jest ok? Bo on ma wiecej postów? O to chodzi?
Nierozumie, mam wiedze tematyczną, za "tematyczną" nalezy rozumieć u mnie i praktyczną i teoretyczną, ale komuś wolno pisać w stylu "17 lat co robic? Zwalić konia! "-Kapral, bo ma 12342 postów i noi był na zlocie, gdzie go wszyscy pulubilii bo sie zalał? Albo jak juz ktoś ma własną stron internetową-wtedy to juz szacunek na mur-beton! I tak jest w iwleu tematach, a prawda jest tak, ze co drugi post tzw: "starych userów"-to kupa gówna, polegajaca na własnie "spamowaniu". Jesli wyodrębinc by posty tematyczne, zaden znich nie miałby wiecej niz 150.
A co do szczęki...co to ma byc, pokaz mody? Ty lepiej walcz jak Nastula... .
Napisano Ponad rok temu
popatrz na ten temat...facet nazywa ochraniacz na zeby sztuczna szczeką i jeszcze chce miec ją bialo-czerwoną(nowe wzory dla emerytow albo co...),to dla Ciebie jest normalny topik?Sprowokuje/sprowokowal jakas inteligenta dyskusje?Raczej nie...Smieszny,idiotyczny temat ktory niedlugo zaginie gdzies pomiedzy setkami podobnych a na razie mozna sie troche posmiac i tyle...
To troche inna rzecz niz robienie hamskiego OT na np.30 stronie jakiejs zazartej dyskusji,nie uwazasz?
Napisano Ponad rok temu
Eee....no nie czepiaj się go tak :wink: Znam dużo osób, które też tak mówią.popatrz na ten temat...facet nazywa ochraniacz na zeby sztuczna szczeką
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ma jeszcze jedno pytanie ktore zadam w tym topiku gdyz nie chce zakladac kolejnych smiesznych tematow, ktora szczeke llepiej kupic pojedyncza czy podwojna? i dlaczego - roznica ceny to ok. 2 zl przynajmniej na allegro , no i moze napiszecie jakies najleprze modele:/ bo nie znam sie na tym w judo nie korzystalem z tego rodzaju akcesoriow
Napisano Ponad rok temu
Bo jakbys cwiczyc,to watpie czy taki topik by sie pojawil...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zacytuje Gonzo. :-)leżeMam pytanie, czy mozna gdzies dostac taka sztuczna szczeke jak mial Nastula w pride?? badz tego typu ??
Bo, jak to jest, ze jak pisze: "Combat fantazjujesz"-co jest jakims komentarzem, jakims moim podsumowaniem, słów, w tym przypadku Combata, to słysze, ze mój komentarz "nic nie wnosi do tematu" i ze to "spam", a jak przykładowo taki Mesjasz, walnie za cały swój post- " "to jest ok? Bo on ma wiecej postów? O to chodzi?
Nierozumie, mam wiedze tematyczną, za "tematyczną" nalezy rozumieć u mnie i praktyczną i teoretyczną, ale komuś wolno pisać w stylu "17 lat co robic? Zwalić konia! "-Kapral, bo ma 12342 postów i noi był na zlocie, gdzie go wszyscy pulubilii bo sie zalał? Albo jak juz ktoś ma własną stron internetową-wtedy to juz szacunek na mur-beton! I tak jest w iwleu tematach, a prawda jest tak, ze co drugi post tzw: "starych userów"-to kupa gówna, polegajaca na własnie "spamowaniu". Jesli wyodrębinc by posty tematyczne, zaden znich nie miałby wiecej niz 150.
A co do szczęki...co to ma byc, pokaz mody? Ty lepiej walcz jak Nastula... .
Masz problem to napisz do Przyjaciółki.
Napisano Ponad rok temu
A moze ja lubie walić konia, i radze to młodym, gdyż myśle, ze też będą tacy dobrz jak ja.ale komuś wolno pisać w stylu "17 lat co robic? Zwalić konia! "-Kapral, bo ma 12342 postów i noi był na zlocie, gdzie go wszyscy pulubilii bo sie zalał?
Ok, koleś. Po kolei.
1. ostatnio mało pisze, bo nie mam za dużo do napisania. a jak coś pisze, to z humorem. Nie umiesz go zrozumieć? przykro mi, nie mój problem.
2. Nie byłem na zlocie pijany(nie aż tak) teraz nie pije w ogóle.
3. ludzie mnie lubią, pewnie mają ku temu powód.
4. Wyjeżdzasz na mnie, nie lubisz mnie. Nie lubisz mnie, mówisz mi to wprost a nie za moimi plecami(cross budo nie czytam, wszyscy to wiedzą). Chcesz wpierdol? wpadnij na zlot. bez rękawic. zobaczymy jaki będziesz kurwa mądry.
Już nie takich sfrustrowanych dzieciaków prostowałem.
Napisano Ponad rok temu
Ja nie rozumiem waszego podejcia , chwalic sie szczeka?? TO wy takimi rzeczami sie chwalicie? A co w tym takiego specjalnego? A co do mojego trenownia to trenuje 11 lat judo i od wrzesnia chodze na zajecia przekrojowe, ale glownie stojke w tym klubie sie cwiczy.
eee, trenujesz 11 lat i nie wiesz co to ochraniacz na te małe białe cycki co sie je trzyma w mordzie?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sklep internetowy top ten
- Ponad rok temu
-
Do diaska, co trenowac?
- Ponad rok temu
-
a na starość...
- Ponad rok temu
-
shidokan vs shootfighting
- Ponad rok temu
-
wrocław ninjitsu
- Ponad rok temu
-
Twoja główna motywacja treningu sztuki/sportu walki
- Ponad rok temu
-
I po kiego ch... to całe trenowanie sw? :-)
- Ponad rok temu
-
Skuteczne sztuki walki
- Ponad rok temu
-
Mata
- Ponad rok temu
-
Kali & Bjj
- Ponad rok temu