Duży, średni, mały Strider.
Napisano Ponad rok temu
Otóż, dostrzegłem chyba najmniejszego Striderka jaki jest - Strider PT:
a tu fotka porównawcza, po kolei, SmF, SnG, PT:
3 calowe ostrze i całość 6,75 czyli fajniutki EDC do kieszonki. Niestety cena.... O połowę droższy od chodzącego mi mocno po głowie Horneta w dodatku w wersji auto.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nie wpadłem na to, szczególnie o tak wczesnej porze. Teraz k... to już mam w głowie totalny dylemat, Hornet czy PT?? Załamka normalnie.... :?Bylo, kurde kimura, mogles sie mnie zapytac a nie smiecic
Napisano Ponad rok temu
Teraz k... to już mam w głowie totalny dylemat, Hornet czy PT?? Załamka normalnie....
Nie wiem jak jest z PT ale jesli chodzi o Horneta to radze go najpierw do lapy wziac. Ja mam dłonie sredniej wielkosci i dla mnie ten MOD to kompletna porazka jesli chodzi o rekojesc. Nie dosc ze krotka to jeszcze cholernie płaska. Tez sie kiedys sliniłem partrzac na Horneta. Przeszlo mi, choc wizulanie ciagle bardzo mi sie podoba.
Rozwaz jeszcze MOD AFTK - mi lezał duzo lepiej ze wzgledu na dłuzsza i "prostsza" rekojesc.
Napisano Ponad rok temu
No właśnie to mnie trochę martwi, a szukam jakiegoś maluszka do kieszeni, teraz od rana mi ten PT nie daje spokoju... Kurcze chciałem strasznie automat, ale bądź co bądź niezniszczalność Stridera daje do myślenia.dla mnie ten MOD to kompletna porazka jesli chodzi o rekojesc
Napisano Ponad rok temu
wiec ta niezniszczalnosc to tak troszke na wyrost :wink:
(nie ukrywam, ze mnie sie rowniez strasznie podoba 8) )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na "podstawowy noz" jest za maly...najlepiej sprawdzilaby sie kombinacja smf+pt jak ktos ma kase.
Napisano Ponad rok temu
Też mi się tak wydaje, jednak rozważam go w kategorii:Na "podstawowy noz" jest za maly
"maleństwo na co dzień, do kieszeni, którego wyciągnięcie nie powoduje, że obserwatorzy zaczynają krzyczeć, uciekać bądź oddawać portfele i komórki".
a tak by zapewne było w przypadku SmF. :wink:
Ten idzie na miejsce Salsy, którą chyba od Ciebie Dark kupiłem, o ile mnie pamięć nie myli.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze co do PT: jak wyciagniesz przy ludziach to inna sprawa, ja chcialbym zauwazyc ze ma jedna mala wadke jak siedzi w kieszeni - klips jest ulokowany troche za nisko i przez to noz wystaje z kieszeni. O ile w przypadku SMF to wszystko jest OK bo to nie jest noz do ludzi i nizszy klips ulatwia wyciaganie oraz daje wrazenie wiekszej mocarnosci to te malenstwo powinno byc bardziej przedesignowane na "non threat EDC knife".
No ale zalozenie bylo inne- po prostu 100% kopia tylko zrobiony "resize"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Z czego składa się Sebenza
- Ponad rok temu
-
Nie takie calkiem nowinki z...
- Ponad rok temu
-
Prawo- grożenie nożem