Internetowy Trening Aikido (Film itp. )
Napisano Ponad rok temu
Albo jakies artykuły w tym temacie, widziałem kiedyś taki artykuł do treningu Break Dance
więc może do aikido tez jest??
Napisano Ponad rok temu
Gwyn
Napisano Ponad rok temu
Jakies tytuly, autorow tych filmow szkoleniowych.
Napisano Ponad rok temu
A mozecie poleciec jakies dobre materialy zeby sobie poogladac?
Jakies tytuly, autorow tych filmow szkoleniowych.
Weźcie sobie ludzie zapodajcie donkeja i wpiszcie w wyszukiwarce hasełko aikido. To naprawdę nie boli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gwyn
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do samych szkoleniowek i uczenia sie znich. Nie kazdy je oglada aby miec "Aikido w 24 godziny". Niektorzy tak jak ja ogladaja szkoleniowki, filmy dokumentalne i inne tego rzeczy bo poprostu lubi. Ze szkoleniowek duzo mozna sie nauczyc, oczywiscie jesli sie cwiczyc i ma sie do dyspozycji trenera. Czesto pokazywane techniki sa z duza dokladnoscia i omowieniem krok po kroku - i nie mowie ze wszystkie techniki - ale czasem po obejrzeniu takiego materialu jestesmy madrzejsi o co najmniej jedna mysl!
Dodatkowo warto je ogladac, bo napewno sie bedzie wiedza duzo dalej niz Ci co klna na wszystko co sie nie nazywa BJJ i co nie ma parteru nie majac zielonego pojecia o innych stylach.
A czemu pytam o tytuly? Bo jak wiem duzo szkoleniowek to sa smieci i lanie wody. Szkoleniowek mam pelno, jednak tych dobrych jest naprawde nie wiele i o wskazanie tych dobrych Was poprosilem.
Wogule nie rozumiem skad takie oburzenie? Czlowiek grzecznie pyta o jakies materialy dodatkowe, a Wy odrazu Nie! NIE! Po co?! Na CO?! To i tak Ci nic nie da, bo to trzeba cwiczyc! Skad wiecie ze nie cwicze? Skad wiecie, ze akurat te szkoleniowki wykorzytam jako "Aikido w 24 godziny". Nie rozumiem
Bujin: jeszcze raz serdecznie dziekuje za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapomnialem o jeszcze ulubionym filmie naszego Moda: "Path beyound thought." . Zdaje sie, ze jeden z naszych forumowych kolegow zamiescil gdzies link do niego na sieci.
no i po co kolegę filmowca w maliny wpuszczasz?
:twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ćwiczenia z początkującymi
- Ponad rok temu
-
Tissier w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Sprawozdanie ze stazu z Chiba sensei w Brooklin Aikikai