Podziękowanie dla Akme
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pistolet to chyba Colt 1911 (albo klon) albo CZ75 - przynajmniej osłona dłoni na to wygląda, co prawda ostry koniec kurka, ale może to ParaOrdnance
Nożyk to trochę taki SOCOMowaty...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
O!
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Nie chce sie wcinac, bo prawa autorskie oraz satyfakcja tworcy i takie tam ale jeszcze mozna je uproscic:
O!
to jest uproszczenie? :wink:
mozna co najwyżej usunąć ramkę - zrobilem tak u siebie i mnie osobiście bardziej się podoba.
ale generalnie projekt bardzo fajny.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie chce sie wcinac, bo prawa autorskie oraz satyfakcja tworcy i takie tam ale jeszcze mozna je uproscic:
O!
Pozostałbym raczej przy wersji i na zapychał czytej formy znaku napisami. Logo staje się wtedy zbyt przeładowane i mniej czytelne. Dobra robota Akme
Napisano Ponad rok temu
ale to rzecz gustu. Z ramką też jest lepiej niż ok
Napisano Ponad rok temu
to jest uproszczenie? :wink:
mozna co najwyżej usunąć ramkę - zrobilem tak u siebie i mnie osobiście bardziej się podoba.
O, widze ze sami graficy
Uproszczenie w tym sensie ze logo sie staje bardziej zwarte. Nie ujmujac nic projektowi Akme, swietnemu moim zdaniem. Tylko jakos tamuj pusto jest pod tym pistoletem.
Napisano Ponad rok temu
Generalnie mi się podoba.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha, gun to wg mnie 1911 w jednej ze swych niezliczonych odmian (chyba?), zaś taki nóż póki co istnieje tylko na tym logo. Może kiedyś się to zmieni, kto wie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dzieki Piter! Ciesze sie, ze moglem pomoc.
Co do ramki... jest to element w pelni przemyslany. Kwadrat, ktory oprocz tego, ze spina logo w calosc, jest archetypowym symbolem trwalosci i rzeczy na zawsze skończonej oraz perfekcyjnie dopracowanej... a czym innym sa customy z Piterowej strony?
A ze pusto pod pistoletem... troche przestrzeni i oddechu nigdy nie zaszkodzi
Tak czy inaczej dzieki wszystkim za glosy za i przeciw - zawsze lubie wysluchac innego punktu widzenia i wyciagnac wnioski
Acha... noz to... custom pomyslu Akme/Piter a gun... eee... nie znam sie, ale wzorem dla mnie bylo takie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Co do ramki... jest to element w pelni przemyslany. Kwadrat, ktory oprocz tego, ze spina logo w calosc, jest archetypowym symbolem trwalosci i rzeczy na zawsze skończonej oraz perfekcyjnie dopracowanej... a czym innym sa customy z Piterowej strony?
A ze pusto pod pistoletem... troche przestrzeni i oddechu nigdy nie zaszkodzi
ok ok - rzuciłem (na widok publiczny ) pierwszą myśl, jaka mi przyszła do głowy, a połączenie dwóch narzędzi skojarzyło mi się w pierwszej kolejności z sierpem i młotem, bo właśnie przeglądam stare, radzieckie materiały w poszukiwaniu natchnienia .
Tak czy inaczej dzieki wszystkim za glosy za i przeciw - zawsze lubie wysluchac innego punktu widzenia i wyciagnac wnioski
No, no
Logo super
Napisano Ponad rok temu
Pewnie, wysłuchać opinii innych jest wskazane. Ja osobiście z tym nie przesadzam bo oczekiwania klienta są najważniejsze i nie zawsze łatwe, a opierając się jeszcze na opinii wielu innych można skończyć na kilkudziesięciu wersjach i wtedy też bywa problem, czasem jeszcze większy.Tak czy inaczej dzieki wszystkim za glosy za i przeciw - zawsze lubie wysluchac innego punktu widzenia i wyciagnac wnioski
Konsultuję tylko by sprawdzić skuteczność, szybkość i jednoznacznosć odbioru.
To logo jest OK jak dla mnie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
PS.Pistolet niby 1911 a wyszedł bardziej jak HP z serii z ostrogą kurka. :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Anza Boddington
- Ponad rok temu
-
Kto ma Stridera MT ?