Podziękowanie dla Akme
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakosc przede wszystkim
ale w Polsce masz pelno fabryk ktore szyja bardzo dobrej jakosci odziez w rozsadnych cenach-wystarczy popatrzec na oferte polskich firm odziezowych(chocby taki diverse,reporter czy reserved)a to przeciez rzeczy szyte przez firmy zewnetrzne i tylko firmowane konkretnym logo.Mysle ze taka koszulka naprawde najwyzszej jakosci plus profesjonalnie polozone trwale logo powinno sie zmiescic w kwocie 20-30PLN-oczywiscie wszystko zalezy jeszcze od tego jaka ilosc zamowisz.No ale skoro sza...tylko nie zapomnij dac nam znac jak juz cos bedziesz dzialal
jeżeli koszulki miałyby być naprawdę porządne (czyt. zachowają formę po wielu praniach) to raczej 30PLN i więcej (już z logo). Zależy od jakości koszulki, wielkości logo i innych elementów graficznych, techniki umieszczenia tego na koszulce (np. haft) oraz oczywiście ilości zamówionych sztuk. Jakby co to mogę polecić kilku wykonawców, którzy wykonają zamówienie na prawie każdy gadżet . To moje trzy grosze.
Fajnie by było mieć koszulkę, polar itp. z Twoim logo. Może jakaś mała seria - oczywiście odpłatnie. Użytkownicy tego forum rozpoznawaliby się z daleka .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kolo symbolem ewolucji i rozwoju? przepraszam chlopaki, skad wy kurna macie taka symbolike? kolo to Slonce, Slonce to ideal, kolo to powtarzajacy sie cykl zjawisk przyrody (wschody i zachody, pory roku itp), powtarzajace sie to nie ewoluujace. poza tym zamknieta okragla forma to nieskonczonosc.
a ewolucja, rozwoj? no coz, spirala.
Napisano Ponad rok temu
Hmmm... z ksiazki...eee... nie pamietam tytulu - sprawdze w domu.przepraszam chlopaki, skad wy kurna macie taka symbolike?
W necie jest o tym np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i znów z awatara łypie na mnie zakapturzony lud...teraz wszystko jest na swoim miejscu
Teraz to jest dopiero na miejscu, wczesniej w srodku lata mnie troche irytowal bo jestem zimnolubem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Anza Boddington
- Ponad rok temu
-
Kto ma Stridera MT ?
- Ponad rok temu
-
Co może zastapić Grippa??
- Ponad rok temu