Re: Paraliżujący strach.
Ps.Duncan powiedz czemu prawdziwy facet nie tańczy:P Tak z ciekawości pytam
:wink:
Wiesz, te trzy zasady były zlepkiem, różnych opinii na temat meskosci (lub jej braku), zaczerpnietym z wypowiedz różnych ciekawych ludzi...a ta przez Ciebie przyswojona to autentyczny cytat Andrzeja Gołoty. Kiedys go zapytano, dlaczego skoro jest na przyjeciu to nie tańczy z Mariolą..."
prawdziwi meżczyźni nie tańczą" 8) rzucił... . A swoja droga to coś w tym jest, ze tancerzy, prznajmniej dla mnie, jacyś tacy zniewiescieli, nie wiem czy to przez te stroje, czy przez ruchy, czy moze jedno i drugie rzutuje na obraz..."niemeskiego" faceta. W ogóle facet w tańcy wyglada albo śmiesznie, albo załosnie (tak jak kobieta na ringu), nie ma tej gracji co kobieta, nawet jesli facet jest zawowodym tancerzem, a kobieta tanczyć nie umie... . Ja nie umiem tanczyc, powyższy cytat A.G zawsze wykorzystywałem jako argument kończacy, w debilnych dyskusjach: "
Chodź zatanczyć, Ty tylko siedzisz pod scianą i sie upijasz..."itp itd . Zresztą popatrz na zdjecia zamieszczone na forum takiego łysego co niby tanczy (tak naprawde co robi-wie tylko on), mi to bardziej przypomina wyjatkowo nieudany seans spirytystyczny niż taniec... . Idź sobie dziś na jakaś dyskoteke, konieczne masówe, tam zobaczysz "prawdziwych meżczyn", którzy z białymi rekawiczkami i z gwizdakmi w pyskach na pigule pokazuja swoje umijetnosci na parkiecie. Lub nie, idź na Rockoteke (tak to sie mówi?) tam masz taniec! ! ! Banda typów wizualnie al'a Mesjasz wymachujaca spoconymi łbami, z twarzami pieprznietymi w jakieś (plemienne?) tautaże...wole zostac przy swojej defincji meskosci, czyli braku tańca i aparycji Andrzeja Gołoty. :wink:
To bardzo ciekawy temat, o tym, jak w dzisiejszych czasach popkultury zatraca sie meskosc, która kreuje się na relikt przeszłosci, a jej miejsce powoli zajmuje metro i unisex. Tylko to jest "nie na temat"...Druss, jestes jary
założ temat, z checia sie wypowiem.
2. Prawdziwi facet znajdzie sobie starszą.
Al Pacino.
3.Facet nigdy nie powinnien klekać, bo facet na kolanch to pół-facet...
Mój dziadek.
Duncan, na moim avatarze koleś też sie onanizuje jabyś nie zauwazył
Jestem z Ciebie taki dumny!
No, ale w sumie to odzwierciedla Twoje zainteresowania i osobowość.....jak mniemam życie osobiste również.