aaa, myslalem ze cos innego w podtekscie
nic mi o tym nie wiadomo, chociaż biegali w sukienkach
Napisano Ponad rok temu
aaa, myslalem ze cos innego w podtekscie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy on robił backflipa żeby zrobić dystans przy gościu atakującym nożem? Oo kotegaeshi takie sobie też.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ten koles od szkoly przetrwania z Discovery?
Napisano Ponad rok temu
ten samto ten koles od szkoly przetrwania z Discovery?
Napisano Ponad rok temu
Przeżył ponieważ trenował aikidoTo, że przeżył upadek po skoku ze spadochronem, który się nie otworzył to wiedziałem, ale że ćwiczył aikido to bym sie nie spodziewał
Napisano Ponad rok temu
Przeżył ponieważ trenował aikido
To, że przeżył upadek po skoku ze spadochronem, który się nie otworzył to wiedziałem, ale że ćwiczył aikido to bym sie nie spodziewał
Napisano Ponad rok temu
To pewnie dzięki temu, że umiejętności robienia padów ma opanowane do perfekcjiPrzeżył ponieważ trenował aikido
To, że przeżył upadek po skoku ze spadochronem, który się nie otworzył to wiedziałem, ale że ćwiczył aikido to bym sie nie spodziewał
Napisano Ponad rok temu
Przeżył ponieważ trenował aikido
Napisano Ponad rok temu
Ja sie zastanawiam czy naprawde ktos tak jeszcze atakuje ? .
Napisano Ponad rok temu
Kurcze pióro, MAM!!!!!!w tym moze caly szkopul, wszyscy mysla z ejuz nikt tak nie atakuje, wiec nie ma sensu sie uczyc obrony pod to i prosze bardzo mamy technike nie do przejscia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tam lubie misie...mniam,mniam...A jak juz jestesmy przy misiach
Jo kata w wykonaniu...misia wyskoczyłby jakis kozak do niego? 8) Nie wiem który dan ale zapewne ćwiczył w...zoo
Napisano Ponad rok temu
A ja widziałem, ze ostatnio to raczej grzyby i homary. No i słuchasz jak mech rośnieja tam lubie misie...mniam,mniam...
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam za OTA ja widziałem, ze ostatnio to raczej grzyby i homary. No i słuchasz jak mech rośnie
ja tam lubie misie...mniam,mniam...
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu