Filmy,filmiki, pokazy
Napisano Ponad rok temu
hehe - level 85 shaman ganker kontra low levele na macie . "Shaping of the Worlds" z WOWa, bardzo epicka muzyka zupełnie nie pasuje do tragedii dziejącej się na macie
Najlepszy kawałek to unik przed dwoma gośćmi atakującymi z tego samego kierunku mieczem. Nie lubię takiej nonszalancji ;-)
Dzięki za fajny kawałek w zwolnionym tempie - cudnie widać "pracę" uke ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
my nazwalismy go kurczak bez kosci :-)
Napisano Ponad rok temu
Biedny shihan Lemon...
A tam biedny. W pewnych kręgach na pewno jest szanowaną i poważaną osobistością z doskonałymi umiejętnościami ;-)
Napisano Ponad rok temu
Krótko jestem na tym forum, i przeczytałem zaledwie kilkanaście tematów z działu aikido, ale już zorientowałem się, że jak pojawi się twój post, to zapewne będziesz chciał kogoś urazić.
Może warto się zastanowić nad sobą?
Napisano Ponad rok temu
Sebol, przyznaj, po prostu lubisz być złośliwy.
Przyznaję ;-)
Krótko jestem na tym forum, i przeczytałem zaledwie kilkanaście tematów z działu aikido, ale już zorientowałem się, że jak pojawi się twój post, to zapewne będziesz chciał kogoś urazić.
Żałuj, że Cię tu nie było jak wypowiadał się niejaki Bogumił - ja przy nim to pestka ;-)
Może warto się zastanowić nad sobą?
Na pewno warto!
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Aikido to tylko i aż aikido, ale te ciągłe psyrywki o "mizerii" bez sprawdzania danego "gościa" są męczące...w końcu na aikido nie chodzą tylko wymoczki o aparycji kujona i zapadniętej muskulaturze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pio,
hehe - level 85 shaman ganker kontra low levele na macie . "Shaping of the Worlds" z WOWa, bardzo epicka muzyka zupełnie nie pasuje do tragedii dziejącej się na macie
Najlepszy kawałek to unik przed dwoma gośćmi atakującymi z tego samego kierunku mieczem. Nie lubię takiej nonszalancji ;-)
Dzięki za fajny kawałek w zwolnionym tempie - cudnie widać "pracę" uke ;-)
Zupełnie nie miałem pojęcia, że to kawałek z WOWa, pewnie dużo grywasz skoro zansz nawet tytuły, troche zazdrszcze bo ja stanąłem tylko na "age of emipres" tak z 10 lat temu...Poza tym, czemu tak po nim jeździcie?, ktoś kto ma tak dobry wgląd po oglądnięciu filmu z youtube nie zasługuje na to )))
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Sensei Yasunari Kitaura. M.in. bardzo sympatyczne wejścia do ikkyo z shomena pod koniec filmiku.
Napisano Ponad rok temu
Czekałem na gwiazdę - niestety nie pojawiła się ;-)
Napisano Ponad rok temu
Uke normalnie akrobaci
A ja w swej ignorancji myślałem, że to dynamiczne ataki. Muszę się jeszcze dużo uczyć...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam!
ps. a jakby tam wpletli gwiazdę to by było coś nowego! ;-)
Napisano Ponad rok temu
Uke normalnie akrobaci
Czekałem na gwiazdę - niestety nie pojawiła się ;-)
Bardzo ładnie wysportowani uke, a Ty się znowu czepiasz Te żabki na wyprostowaną rękę - klasa
Jedyne co mi się nie podoba, to irimi nage zwalające z nóg samym podmuchem ręki. Tutaj trochę przesadzili z popisami Tak poza tym całkiem całkiem to aikido
Użytkownicy przeglądający ten temat: 14
0 użytkowników, 14 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jezykowe rozwazania o aiki oraz jitsu
- Ponad rok temu
-
Aikido-Krosno
- Ponad rok temu
-
wierzyc...nie wierzyc?
- Ponad rok temu
-
Gdzie najlepiej trenować Aikido w Bydgoszcz?? HELP
- Ponad rok temu
-
Seminarium - Shihan Seizo Takimoto 7 dan - 1-2.10 Warszawa
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Warszawie rozpocząć trening?
- Ponad rok temu
-
Staż z senseiem Philippe Orban-Warszawa! :)
- Ponad rok temu
-
rzuty
- Ponad rok temu
-
Kiai
- Ponad rok temu
-
Czy jest mozliwe cwiczenie roznych styli aikido razem?
- Ponad rok temu