Dajmy już spokój tym padaczkowatym filmikom. Na to się nie da patrzeć.
To może na to:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze spostrzezenie to to, ze znow przytylesno piekny lisc - zakochac sie mozna
macie cos aikidowego na zer :-)
tylko chociaz buty zostawcie :-)
Napisano Ponad rok temu
ja sie nie nabijam.... poważnie to przecież młodzi - sprawni ludzie - zaden z nas by tych fikołków nie zrobił bez wbicia se miecza w tyłek. ale jaki jest tego cel poza sprzedaniem sie do telewizji - kto robił kiedys iaibo wie -ze samo wyciągnięcie miecza powinno sie ćwiczyć miesiącami - a chłopaki tak rżną saje od środka ze to słychać nawet przez tą muzykę. poza tym to po rpostu śmieszne jest - mimo, że w życiu bym i powtórzył...
przykład - widziałem klip chłopakiem skaczącym z budynków na ławki i kosze na śmieci na rowerze. w życiu bym nie powtórzył - gość sie połamał 100 razy, koordynacja nieludzka - ale czy fakt, że uzywa roweru oznacza że jest rowerzystą?
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze ta dziewczyna nie zna etykiety - miecz ma byc zawsze po prawej stronie jak sie klaniasz. Juz nie mowie o wielu innych uchybieniach - to ona ma tytul fukushidoin?Dajmy już spokój tym padaczkowatym filmikom. Na to się nie da patrzeć.
To może na to:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mr Smile zdaje :twisted:
Napisano Ponad rok temu
No, przecież było już o tym, zdał.I co, zdal? A kto go egzaminowal?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To akurat proste. Sława, pieniądze i wytapetowane blond lafiryndy.Boguś równie dobrze możnaby wstawić filmik jak się goście z Pride'a okładają bo gębach i zadać to samo pytanie ;-)
Napisano Ponad rok temu
W sumie to mają dobrą motywację... szczególnie te blondyny...To akurat proste. Sława, pieniądze i wytapetowane blond lafiryndy.
Napisano Ponad rok temu
W sumie to mają dobrą motywację... szczególnie te blondyny...To akurat proste. Sława, pieniądze i wytapetowane blond lafiryndy.
Napisano Ponad rok temu
Ja to bym w życiu filmu na którym wykonuję techniki nie zamieścił coby inni mogli oglądać. Normalnie ze wstydu, że to źle robię (bo tak pewnie jest)
BTW. Na tych filmach pierwszy raz zobaczyłem na egzaminie naszej szkoły randori jo i bokken.
Napisano Ponad rok temu
p.s. kupilem sobie motor - teraz to mam radosci do podzielenia )))))
Napisano Ponad rok temu
No a szanse na zwabienie wytapetowanej lafiryndy poprzez senne machanie bez celu kijem od miotły, umówmy się są ...niewielkie.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 42 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu