Gdzie i jaki MT w pięknym mieście Szczecin
Napisano Ponad rok temu
wiem że są chyba 3 , u M. Parchety i u Berserków po 100 PLN i w Spartakusie za 60 . Może ktoś coś powiedzieć o tych klubach ?? 100pln to troche dużo jak na MT ale może warto ?? Nie wiem jak to też wyglada z chodzącymi bo pamiętam jak chodziłęm chwilke do Berserków na bjj to ludzie byli ogromni (a ja tylko 70 kg) a w stójce to troche pewnie troche bardziej przeszkadza (ja nie kumaty w tych sparawach ) . Mówcie co i jak bo chciałbym
wskoczyć od października i nie weim gdzie . No i jeszcze takie pytanie dodatkowe : czy w Szczecinie dostane rękawice Danikena (dokładny namiar sklepu)?? Ewentualnie czyjest jakaś zamienna firma (wiem że kolesie tu preferują firme Espada ) ,dzięks z góry za odpowiedzi , sorka jak zdublowałem temat , pozdro ziomy ze Szczecina
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 dobra sekcja u Marcina Parchety a 30 zl nie robi roznicy.. imho

Napisano Ponad rok temu
jeszcze jest sekcja u Alexa... 1szy fpier*ol gratis.. a za reszte trzeba placic.. nie polecam..
"u Alexa" to wlasnie Spartakus.
A co z Roninem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stronka ktorej nie ma
 jeszcze w budowie
  jeszcze w budowie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) ) kupić twarde czy miekkie nagolenniki , bo moge byc twardy
 ) kupić twarde czy miekkie nagolenniki , bo moge byc twardy  ale czy to jaooś niekożystnie się na mnie nie odbije , dzięks za posty , pozdro
  ale czy to jaooś niekożystnie się na mnie nie odbije , dzięks za posty , pozdro

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Powiedzcie chociaz kiedy jest pierwszy trening w pazdzierniku.
Pozdro dla Wszystkich!!!
Napisano Ponad rok temu
W Szczecinie Marcin Parcheta ul. Mazurska, pod silka flex - i wszystko!!!
Napisano Ponad rok temu

Aha, no to kiedy ten pierwszy trening w pazdzierniku

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Powtórka z treningu w domu Powtórka z treningu w domu- Ponad rok temu 
- 
			 Wizyta polskiej ekipy w MEJIRO GYM w Holandii (Muay thai) Wizyta polskiej ekipy w MEJIRO GYM w Holandii (Muay thai)- Ponad rok temu 
- 
			 Witam czy ktos moze podac mi o ktorej sa treningi kick boxu? Witam czy ktos moze podac mi o ktorej sa treningi kick boxu?- Ponad rok temu 
- 
			 pytanko do Tae Tad'a i nie tylko pytanko do Tae Tad'a i nie tylko- Ponad rok temu 
- 
			 POMOCY!! MT W KRAKOWIE POMOCY!! MT W KRAKOWIE- Ponad rok temu 
- 
			 Jaki jest klub Kickboksingu w Szczecinie? Jaki jest klub Kickboksingu w Szczecinie?- Ponad rok temu 
- 
			 Coś do poczwiczenia w domu Coś do poczwiczenia w domu- Ponad rok temu 
- 
			 Muat thai stuff Muat thai stuff- Ponad rok temu 
- 
			 Boks w klubie TS Wisła Boks w klubie TS Wisła- Ponad rok temu 
- 
			 Gołębie lubią Bestie... Gołębie lubią Bestie...- Ponad rok temu